Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reactia oficiala a SRI: Am trimis circa 100 de informari privind infectiile nosocomiale intraspitalicesti, in ultimii cinci ani (VIDEO)

B1 B1,
Reactia oficiala a SRI: Am trimis circa 100 de informari privind infectiile nosocomiale intraspitalicesti, in ultimii cinci ani (VIDEO)

In urma scandalului dezinfectantilor din spitalele romanesti, dar si a ultimei dezvaluiri facute de catre jurnalistilor Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, si anuma ca SRI ar fi trimis. continuă pe B1

Bomba in scandalul dezinfectantilor: SRI a trimis sute de informari privind substantele din spitale. Catalin Tolontan: SRI a stiut de calitatea necorespunzatoare si de licitatiile trucate (VIDEO)

Serviciul Roman de informatii recunoaste ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma, potrivit unei noi dezvaluiri facuta de jurnalistul Tolontan, pe site-ul sau. intr-un interviu pentru.

Tolo.ro:SRI a stiut de loturile Hexi cu probleme si de licitatiile trucate in favoarea liderului mondial Anios. Serviciul spune ca a trimis circa 100 de informari in ultimii 5 ani, inclusiv despre infectiile din spitale

O sursa a Serviciului Roman de Informatii a facut public prin intermediul Gazetei Sporturilor un document pe care l-a trimis ofiterilor sai de legatura in octombrie 2014. In document, medicul epidemiolog detalia trucarea unei licitatii la Spitalul Judetean, unde a castigat distribuitorul celui mai mare producator din lume, francezii de la Anios, se scrie intr-un nou material de pe Tolo. ro pe subiectul dezinfectantilor diluati.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )