Libnet.ro
UNICEF

08:00

Reactia sindicalistilor din Educatie, dupa marirea salariilor din Sanatate

România Liberă România Liberă,
Reactia sindicalistilor din Educatie, dupa marirea salariilor din Sanatate

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite. continuă pe România Liberă

Sindicalistii din Educatie cer marirea salariilor, dupa cresterile din Sanatate: Se creeaza o nedreptate inacceptabila

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a declarat, miercuri, ca decizia de majorare a salariilor a angajatiilor din Sanatate este una justa, insa a tinut sa precizeze ca si salariile din Educatie ar trebui marite.

Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

Sindicatele din educatie solicita o intalnire cu premierul pe legea salarizarii vizand majorari ale remuneratiilor din octombrie, dupa succesul avut de sindicatele din sistemul sanitar. Detalii AICI)Astfel,.

Federatiile sindicale din Educatie cer o intalnire cu premierul Victor Ponta, pe tema majorarilor salariale

Sindicalistii din Educatie i-au solicitat premierului Victor Ponta o intalnire, in regim de urgenta, pentru a discuta despre majorarile salariale suplimentare pentru personalul din invatamant, potrivit unui.

Sindicalistii din educatie ameninta cu proteste daca nu li se maresc salariile

Sindicalistii din educatie, respectiv cei din Federsatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) ameninta cu proteste. Mai exact, resprezentatii dacsalilor transmit intr-un comunicat de presa, citat de B1.

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret saluta decizia Guvernului de a majora salariile in sistemul sanitar, din aceasta toamna, si cere ca de acelasi tratament sa beneficieze si angajatii din invatamant. Sindicalistii avertizeaza executivul ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Ce spune Ponta despre marirea salariilor politistilor si profesorilor

Premieurl Victor Ponta a declarat, marti, ca majorarea salariala se va face deocamdata doar pentru medici, dupa ce profesorii si politistii au reactionat imediat la decizia Guvernului de a creste salariile in sistemul medical si au cerut si ei bani mai multi.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

Si PROFESORII vor salarii MARITE. Ce AVERTISMENT dau Guvernului sindicalistii din Educatie

Federatia avertizeaza membrii Guvernului ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Antreprenorii din turism, dupa cresterea PIB: Turismul se afla pe un trend ascendent sanatos, cu o crestere de 5%-8%

Turismul este pe un trend ascendent sanatos, iar la nivel de piata anul 2015 a inceput foarte bine, cu cresteri ale vanzarilor in special pe early booking, sustin reprezentantii agentiilor de turism, dupa ce Statistica a anuntat ca PIB-ul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )