Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reactia unui parlamentar din comisia pentru politica externa a Germaniei, dupa victoria PSD la alegerile parlamentare: A promis foarte multe, iar acum trebuie sa se tina de promisiuni, ceea ce probabil nu se va putea |OPINIE DW

România Liberă România Liberă,
Reactia unui parlamentar din comisia pentru politica externa a Germaniei, dupa victoria PSD la alegerile parlamentare: A promis foarte multe, iar acum trebuie sa se tina de promisiuni, ceea ce probabil nu se va putea |OPINIE DW

Bernd Fabritius, deputat german originar din Romania si membru in comisia pentru politica externa din Bundestag, a felicitat PSD pentru victoria obtinuta in alegerile parlamentare din 11 decembrie. continuă pe România Liberă

Politica externa a SUA, pe mana unui petrolist INFOGRAFIE

Directorul general al concernului ExxonMobil, Rex Tillerson, a fost nominalizat de Donald Trump pentru functia de secretar de Stat in viitoarea administratie de la Washington.

Prioritatile imediate de politica externa ale viitorului guvern

Pentru analistii de tara de la Bruxelles specializati pe probleme romanesti, un mesaj de seara trecuta a atras in mod deosebit atentia. Poate l-ati observat, el a fost dat de Liviu Dragnea in prima sa conferinta de presa dupa ce au fost afisate rezultatele estimative imediat dupa inchiderea urnelor.

Noua politica externa rusain era Trump: combaterea Occidentului oriunde s-ar afla

Conceptia Politicii Externe a Rusiei a fost semnata si lansata de Presedintele Putinin noul context al votarii lui Donald Trump ca Presedinte la Casa Alba. in linie cu doctrina militara, ca agresivitate si tonalitate conflictuala, documentul este nuantat in ultimul momentpornind de laschimbareapremizelor pe baza carora a fost alcatuit, respectiv sosirea doamnei Clintonca Presedinte, din 20 ianuarie.

Propunere a fostului secretar de stat Valeriu Nicolae: infiintarea unui fond de sprijin pentru ca oameni cinstiti sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui. Ciolos, Plesu si Pruna sunt dispusi sa fie in consiliul director

Fostul consilier al premierului Ciolos, Valeriu Nicoale, a propus infiintarea unui fond de sprijin pentru ca oameni cinstiti sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui. Acesta a precizat c.

USR sesizeaza Biroul Electoral din Teleorman pentru TURISM ELECTORAL: Oameni adusi la vot cu masini, la o sectie de langa Alexandria! (FOTO)

Uniunea Salvati Romania anunta ca va sesiza Biroul Electoral Judetean Teleorman, dupa ce mai multe masini au adus oameni la o sectie de votare de langa Alexandria. Delegatul USR in sectia 104 din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )