Libnet.ro
UNICEF

15:00

Reactie seaca din partea FRF dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Reactie seaca din partea FRF dupa ratarea calificarii la Cupa Mondiala

Federatia Romana de Fotbal a reactionat, miecuri, printr-un comunicat sec in care explica prin date statistice si cifre parcursul Romaniei in recent incheiata campanie de calificare la Cupa Mondiala din 2014. continuă pe Online Sport

FRF comenteaza ratarea calificarii la Mondiale.

Romania a pierdut din nou sansa de a fi prezenta la un turneu final. Nationala lui Piturca nu a reusit sa elimine Grecia si sa se califice la Campionatul Mondial din 2014. Pe site-ul oficial al FRF, sub titlul euro156;Tristete si dezamagire dupa ratarea calificarii, este prezentata reactia oficiala a federalilor. euro156;Din pacate, echipa noastra nationala nu a izbutit calificarea la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014, remiza de marti seara, 19 noiembrie, 1-1 contra Greciei Torosidis 55 aeuro' .

Victor Piturca, dupa ratarea calificarii la Mondial: Ne-am autodepasit in aceasta campanie

Romania nu a reusit sa faca pasul spre un nou Campionat Mondial de fotbal n. r. unde nu a mai ajuns din 1998), tricolorii fiind eliminati la baraj de Grecia. Ne-am autodepasit in aceasta campanie, pacat ca am luat goluri ca in curtea scolii, a precizat selectionerul Victor Piturca.

TimesNewRoman: 22 de lucruri despre ratarea calificarii la Campionatul Mondial

Ce l-a rugat crainicul stadionului pe Victor Piturca, ce a facut Cristi Tanase imediat dupa fluierul final, ce decizie s-a luat in Parlament si ce discurs emotionant a tinut Piturca la cabine - sunt doar cateva din lucrurile nestiute ce s-au petrecut in timpul si dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial de Fotbal si ce au fost adunate de Timesnewroman. ro.

Dupa Mitroglou, pe Arena Nationala vine Messi: ce urmeaza pentru nationala dupa ratarea calificarii la Mondiale

Adevarul prezinta coordonatele urmatoarei actiuni pentru tricolori. Lunile februarie si martie vor fi extrem de importante pentru Chiriches si compania.

Gheorghe Falca, invingator in Regiunea de Vest, din partea PDL, la prezidentiale.

Democrat-liberalul aradean Gheorghe Falca a fost preferat de cei peste 14. 000 de membri ai PDL din judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis, respectiv 50,80% dintre alegatori, care au participat, sambata, la desemnarea candidatului din partea acestui partid pentru alegerile prezidentiale, se arata intr-un comunicat al PDL Timis. Regiunea de Vest cuprinde judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. Sambata au votat peste 14. 000 de membri de partid, pentru desemnarea candidatului .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )