Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactii la accidentul patronului Hexi Pharma. Macovei: Pot fi limitate informatiile la care trebuie sa ajunga procurorii

România Liberă România Liberă,
Reactii la accidentul patronului Hexi Pharma. Macovei: Pot fi limitate informatiile la care trebuie sa ajunga procurorii

Dupa accidentul de duminica seara, in care patronul Hexi Pharma, Dan Condrea a murit, o serie de ipoteze au ajuns in mediul public. Desi anchetatorii merg mai mult pe varianta sinuciderii, sunt voci care sustin teoria asasinatului sau o sinucidere provocata, in ideea de a se ascunde probe importante. continuă pe România Liberă

Titi Aur, despre accidentul patronului Hexi Pharma: Cred ca e vorba de sinucidere

Celebrul pilot de rally Titi Aur a comentat la Antena 3 moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Raman la concluzia ca a fost sinucidere, faptul ca si-a luat o masina fara urme de siguranta,.

Noi informatii explozive despre moartea patronului Hexi Pharma. Ce a facut o martora care a dus acte impotriva lui

Unul dintre martorii care au depus acte impotriva lui Dan Condrea, inspaimantat dupa accidentul patronului Hexi Pharma, l-a sunat duminica seara pe procurorul de caz. Doua intrebari.

inca un accident de masina care acopera o crima? Fiul lui Dumitru Tinu gaseste asemanari intre moartea tatalui sau si cea a patronului Hexi Pharma

Fiul lui Dumitru Tinu, Andrei Tinu, compara accidentul produs in conditii suspecte in care a murit tatal sau, cu moartea patronului Hexi Pharma, potrivit stiripesurse. ro. inca un.

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea (VIDEO)

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul.

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea

Partenera de viata a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicina Legala Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov, citate de agentia Mediafax.

Radu Tudor, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: La cine merg milioanele de euro din strainatate ale lui Condrea?

Jurnalistul Radu Tudor reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Moartea lui Dan Condrea duce in mormant informatii esentiale despre.

Victor Ponta, intrebare-cheie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Victor Ponta, reactie dupa moartea patronului Hexi Pharma: Cine are puterea sa faca asa ceva?

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil.

Lucian Dinita, comisar sef Politia Romana, despre moartea patronului Hexi Pharma: Deontologic, politistii nu au voie sa vorbeasca despre sinucidere

Fostul sef al Politiei rutiere a comentat la Antena 3 accidentul mortal in care a fost implicat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. Ati aratat o imagine care este elocventa, lovitura este stanga.

Moarte suspecta a patronului Hexi Pharma. Ambulanta: Am gasit masina facuta bucati. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit intr-un accident rutier. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )