Libnet.ro
UNICEF

17:00

Reactii fara precedent in cazul tinerei violate de sapte barbati

Antena3 Antena3,
Reactii fara precedent in cazul tinerei violate de sapte barbati

Cazul tinerei din Vaslui violata de sapte barbati continua sa faca valuri in presa si in mediul online din Romania. Realizatorul Antena 1, Dan Negru, a explicat, intr-o interventie telefonica. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. Zoso, despre cazul tinerei violate de sapte barbati: Unde sunt ONG-urile

Bloggerii scriu, marti, despre cazul tinerei violate in Vaslui de sapte barbati, dar si despre trupa Voltaj, care promoveaza, prin melodiile sale, Romania.

Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook despre cazul tinerei violate din Vaslui

Alina Gorghiu a postat pe Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate din Vaslui. Iata postarea: inca am incredere ca justitia ii va pedepsi pe vinovati in cazul de la Vaslui. Ca politician, nu-mi.

Reactii dezgustatoare in cazul fetei violate din Vaslui. Va spun sincer ca am plans cand i-a arestat

Cazul elevei violate din Valeni imparte comunitatea in doua tabere. Unii sunt revoltati de faptul ca cei sapte tineri acuzati de viol au fost lasati in libertate. Altii considera ca acestia au facut o.

Ce spune Alina Gorghiu despre cazul elevei violate si mentalitatile din anumite comunitati

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a postat, marti, pe contul sau de Facebook un mesaj referitor la cazul tinerei violate de celor sapte tineri din Vaslui.

100 de minute: CSM ancheteaza de o luna cazul violului in grup de la Vaslui

Alessandra Stoicescu a aratat, la 100 de minute, de la Antena 3, ca CSM ancheteaza de o luna de zile cazul tinerei violate de sapte barbati pe un camp din Vaslui, in 2014. Consiliul Superior al Magistraturii.

Reactie in cazul elevei violate de sapte tineri. Ce spune Gabriela Firea despre legea privind castrarea chimica a violatorilor

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea, a reactionat, luni, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri, spunand ca dramei tinerei ridica serioase semne de intrebare in legatura cu ideea de.

Dan Negru, reactie referitoare la fata violata de sapte barbati: intr-un caz supermediatizat, in care o femeie e umilita, primele femei ale tarii tac?

Vedeta de televiziune Dan Negru a postat recent pe Facebook un mesaj legat de cazul elevei violate de sapte barbati din Vaslui. Si Adevarul a demarat in acest caz o campanie intitulata Dreptate pentru fata violata din Vaslui.

Dan Negru critica lipsa de reactie in cazul elevei violate: Primele femei ale tarii tac?

Realizatorul de televiziune Dan Negru a criticat echipele de consilieri si PR-isti care stau in spatele primelor doamne din politica romaneasca pentru lipsa de interes cu care trateaza cazul tinerei din Vaslui care.

Apel la Carmen Iohannis pentru a se implica in cazul elevei violate de sapte tineri, in Vaslui

Deputatul Tudor Ciuhodaru solicita implicarea sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri. Ciuhodaru a anuntat ca va fi trimisa in acest sens o scrisoare Primei.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )