Libnet.ro
UNICEF

17:45

Reactoarele nucleare oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reactoarele nucleare oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Reactoarele nucleare din SUA oprite din cauza uraganului Sandy au fost repornite

Cele trei reactoare nucleare oprite in nord-estul Statelor Unite din cauza uraganului Sandy au fost repornite, a anuntat Departamentul american al Energiei. Vineri dimineata, Autoritatea pentru siguranta nucleara a.

TRAFICUL AERIAN transatlantic, PERTURBAT din cauza URAGANULUI Sandy.

Traficul aerian intre Marea Britanie si Statele Unite era in continuare perturbat, marti, pentru a doua zi consecutiv, din cauza uraganului Sandy, relateaza AFP, citata de Mediafax. Compania British Airways a fost nevoita sa anuleze 11 legaturi dus-intors cu coasta de est a Statelor Unite, in special zboruri in directia sau provenind dinspre aeroproturile din New York JFK, Newark, Washington, Baltimore si Philadelphia. In schimb, zborurile provenind din Boston ar trebui asigurate normal, .

Doua reactoare nucleare din New Jersey au fost oprite din cauza uraganului Sandy

UPDATE16:15: Un al doilea reactor, situat la circa 50 de kilometri nord de New York, pe marginea raului Hudson a fost oprit din functiune in New Jersey, in noaptea de luni spre marti. Operatorul reactorului.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. De asemenea, alimentarea.

Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York si New Jersey, din cauza uraganului Sandy

Presedintele american Barack Obama a decretat marti stare de catastrofa majora in statul New York, acolo unde cel putin cinci persoane au murit in urma uraganului Sandy, relateaza AFP. Decizia presedintelui.

Un reactor nuclear din New Jersey a fost oprit din cauza uraganului Sandy

Un reactor nuclear a fost scos din functiune in statul New Jersey, in estul Statelor Unite, din cauza intemperiilor provocate de Uraganul Sandy, a anuntat operatorul acestuia. Situat pe marginea raului.

Clipul zilei: Noi imagini din timpul uraganului Sandy

Marinarii au fost printre primii care au fost nevoiti sa infrunte uraganul Sandy.

Bilantul uraganului Sandy: Cel putin 37 de morti in New York

Primarului orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca cel putin 37 de persoane au murit in New York din cauza uraganului Sandy care a lovit coasta estica americana in prima parte a saptamanii, informeaza Reuters.

Bilantul mortilor in urma uraganului Sandy din SUA a ajuns la 50: Inundatii, incendii si bezna totala in New York si New Jersey

Cel putin 50 de morti, sute de mii de evacuati, 8 milioane de oameni in bezna si acum, aproape 100 de incendii si doua reactoare nucleare inchise, din cauza urgiei. Acestea sunt pana acum efectele uraganului.

URAGANUL SANDY ii alerteaza si pe oficialii romani. Ce mesaj le-a transmis MAE conationalilor nostri

MAE atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in SUA ca in douasprezece state de pe Coasta de Est a fost declarata stare de urgenta din cauza uraganului Sandy, iar activitatea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )