Libnet.ro
UNICEF

10:30

Real a devenit campioana Europei pentru a zecea oara, Atletico a disputat finala la 40 de ani diferenta fata de ultima

Adevărul Adevărul,
Real a devenit campioana Europei pentru a zecea oara, Atletico a disputat finala la 40 de ani diferenta fata de ultima

Real Mdarid s-a impus in finala disputata duminica, impotriva celor de la Atletico Madrid, cu scorul de 4-1. Formatia lui Cristiano Ronaldo a gasit calea victoriei in reprizele de prelungiri. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Real Madrid, campioana Europei pentru a zecea oara. Spaniolii iau taurul de coarne!

Finala Ligii Campionilor, editia 2013/2014, disputata la Lisabona, in care Real Madrid a fost incoronata drept noua campioana a Europei, a adus mai multe premiere in cea mai titrata competitie fotbalistica a lumii. Pentru prima data in istorie, in finala s-au intalnit doua cluburi ale aceluiasi oras, la capatul unui sezon pe cat de spectaculos, pe atat de extenuant.

Pentru prima oara, Google a invins Apple la valoarea brandului

Dupa ce a obtinut pentru trei ani la rand acest titlu, Apple a fost invinsa de catre Google cand vine vorba de valoarea globala a brandului. in urma cu aproximativ jumatate de an, in luna noiembrie 2013, anuntam faptul ca Apple a castigat a treia oara consecutiv titlul pentru cel mai puternic brand global ca valoare financiara. Din pacate pentru fanii gigantului din Cupertino, respectiva distinctie s-a dus in acest an la Google. Merita avut in vedere ca exista o [].

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )