Libnet.ro
UNICEF

08:00

Real Madrid este noua regina a Europei

Online Sport Online Sport,
Real Madrid este noua regina a Europei

Golul lui Godin, venit pe fondul unei erori imense a legendarului portar dintre buturile Realului, Iker Casillas, nu a fost suficient pentru ca formatia pregatita de Diego Simeone sa castige primul titlu in Liga Campionilor. Sergio Ramos a egalat situatia in prelungirile timpului regulamentar, iar Gareth Bale a adus cel de-al zecelea trofeu pe Santiago Bernabeu, in a doua repriza de prelungiri, dupa o actiune impetuoasa a argentinianului Angel Di Maria. Marcelo si Ronaldo, din penalti,au stabilit scorul final, 4-1 dp 1-1) pentru Real Madrid. In urma acestei finale, visul La Decima s-a transformat in realitate pentru albi, care au ajuns la zece trofee castigate in cea mai prestigioasa competitie intercluburi din lume. continuă pe Online Sport

Real Madrid este noua campioana a Europei dupa 4-1 cu Atletico, in finala Champions League

Real Madrid este noua campioana a Europei. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus dupa 120 de minute de joc. La finalul timpului regulamentar era 1-1, Real Madrid egaland cu 75 de secunde inainte de final. Ramos, Bale, Marcelo si Cristiano Ronaldo au marcat pentru Real Madrid, in timp ce pentru rivala Atletico a marcat Godin. A fost pentru prima data in finala Ligii cand s-au intalnit doua echipe din acelasi oras. Pentru Atletico a fost prima finala de Liga Campionilor .

Real Madrid este noua regina a Europei

Golul lui Godin, venit pe fondul unei erori imense a legendarului portar dintre buturile Realului, Iker Casillas, nu a fost suficient pentru ca formatia pregatita de Diego Simeone sa castige primul titlu in Liga Campionilor. Sergio Ramos a egalat situatia in prelungirile timpului regulamentar, iar Gareth Bale a adus cel de-al zecelea trofeu pe Santiago Bernabeu, in a doua repriza de prelungiri, dupa o actiune impetuoasa a argentinianului Angel Di Maria. Marcelo si Ronaldo, din penalti,au stabilit scorul final, 4-1 dp 1-1) pentru Real Madrid. In urma acestei finale, visul La Decima s-a transformat in realitate pentru albi, care au ajuns la zece trofee castigate in cea mai prestigioasa competitie intercluburi din lume.

Reactii dupa Real Madrid - Atletico 4-1, in finala Ligii Campionilor

Real Madrid este noua campioana a Europei, dupa ce s-a impus, sambata, in finala Ligii Campionilor, cu scorul de 4-1, in fata echipei Atletico Madrid. Cel de-al zecelea titlu de campioana europeana din palamresul Realului le-a adus .

Real Madrid a cheltuit 1,2 miliarde de euro pentru a castiga La Decima

Real Madrid este noua campioana a Europei, formatia de pe Santiago Bernabeu trecandu-si in palmares al zecelea trofeu. Ultimul succes data de acum 12 ani, iar in aceasta perioada galacticii au cheltuit 1,2 miliarde de euro pentru transferuri si au adus nu mai putin de 60 de jucatori.

Liga Campionilor: Real Madrid, campioana Europei pentru a zecea oara. Spaniolii iau taurul de coarne!

Finala Ligii Campionilor, editia 2013/2014, disputata la Lisabona, in care Real Madrid a fost incoronata drept noua campioana a Europei, a adus mai multe premiere in cea mai titrata competitie fotbalistica a lumii. Pentru prima data in istorie, in finala s-au intalnit doua cluburi ale aceluiasi oras, la capatul unui sezon pe cat de spectaculos, pe atat de extenuant.

Supercupa Europei se va disputa intre Real Madrid si FC Sevilla

Real Madrid si FC Sevilla se vor duela anul acesta in Supercupa Europei, disputata pe 12 august, la Cardiff, Anglia, de la ora 21. Trofeul este disputata anul intre castigatoarele Ligii Campionilor si a Ligii Europa.

LIVE TEXT: Finala Champions League- Real Madrid- Atletico Madrid, ora 21.45

Real Madrid si Atletico se intalnesc, in aceasta seara in cea de-a 59-a finala de Liga Campionilor. Este pentru prima data in istoria Ligii Campionilor cand doua echipe din acelasi oras se intalnesc in ultimul act al competitiei, dar a 17-a oara cand doua echipe din aceeasi tara isi disputa trofeul. Pentru Atletico este si prima finala de Liga Campionilor din istoria clubului, dar a treia finala europeana in ultimii trei ani, dupa ultimele acte din Liga Europei, in 2010 si 2012.

Real Madrid - Atletico Madrid (21:45)/ Cele doua echipe

Real Madrid poate scapa de obsesia La Decima in aceasta seara, la Lisabona, in finala Champions League cu Atletico Madrid. Real e facuta sa castige, noi suntem facuti sa luptam, a declarat Tiago, mijlocasul echipei lui Diego Simeone. Meciul de pe Estadio Da Luz va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Real Madrid - Atletico Madrid (21:45)/ In cautarea gloriei

Real Madrid poate scapa de obsesia La Decima in aceasta seara, la Lisabona, in finala Champions League cu Atletico Madrid. Real e facuta sa castige, noi suntem facuti sa luptam, a declarat Tiago, mijlocasul echipei lui Diego Simeone. Meciul de pe Estadio Da Luz va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Real Madrid - Atletico Madrid 4-1 (dp)/ Misiune indeplinita - La Decima a ajuns la Madrid

Dupa 12 ani de asteptare, Real Madrid si-a trecut in palmares a zecea Liga a Campionilor, echipa lui Carlo Ancelotti castigand cu 4-1 finala cu Atletico Madrid. Sergio Ramos a pastrat vie speranta galacticilor, fundasul egaland in minutul 93' scorul a fost deschis de Godin 36'). In prelungiri, Realul s-a dezlantuit, iar golurile lui Bale 110'), Marcelo 118') si Cristiano Ronaldo 120') au stabilit invingatoarea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )