Libnet.ro
UNICEF

13:46

Real - Schalke 3-1 si Chelsea - Galatasaray 2-0: favoritele s-au calificat in sferturi

Adevărul Adevărul,
Real - Schalke 3-1 si Chelsea - Galatasaray 2-0: favoritele s-au calificat in sferturi

Meciuri fara istoric in mansa secunda a optimilor Ligii Campionilor. Echipele care luasera o optiune serioasa pentru calificare dupa meciurile-tur au transat accederea in urmatoarea faza, pe teren propriu, fara emotii. continuă pe Adevărul

VIDEO Real - Schalke 3-1 si Chelsea - Galatasaray 2-0: favoritele s-au calificat in sferturi

Meciuri fara istoric in mansa secunda a optimilor Ligii Campionilor. Echipele care luasera o optiune serioasa pentru calificare dupa meciurile-tur au transat accederea in urmatoarea faza, pe teren propriu, fara emotii.

Azi LIVE Champions League: Chelsea-Galatasaray si Real Madrid-Schalke (21:45)

Urmariti live text pe onlinesport. ro, marti seara de la ora 21:45, alte doua meciuri din optimile de finala ale UEFA Champions League: Chelsea-Galatasaray si Real Madrid-Schalke.

Champions League: Real Madrid, nicio emotie; Chelsea, mare favorita

Real Madrid este ca si calificata in sferturile Champions League, dupa ce a castigat mansa tur cu Schalke, din deplasare, cu scorul de 6-1. Chelsea este favorita in disputa cu Galatasaray: in Turcia a fost 1-1. Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor tv.

Avancronica Chelsea - Galatasaray

Chelsea si Galatasaray continua duelul din optimile de finala ale Champions League de la un 1-1 care ofera prima sansa formatiei lui Jose Mourinho.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )