Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un realizator Antena 3, numit consilier in Guvernul Tudose

România Liberă România Liberă,
Un realizator Antena 3, numit consilier in Guvernul Tudose

Realizatorul pastilei Deziluzia optica de pe postul Antena 3, Felix Rache, a fost desemnat consilier de stat in Cabinetul Mihai Tudose. continuă pe România Liberă

Felix Rache, realizator la Antena 3, a fost numit consilier pe comunicare al premierului Mihai Tudose

Felix Rache, realizatorul pastilei Deziluzia optica de la Antena 3, a fost numit consilier de stat la cabinetul premierului Mihai Tudose, anunta Pagina de media.

Politic show: Traian Basescu nu o iarta: DNA trebuie salvata acum de Codruta Kovesi; Cata scoala are Guvernul Tudose; Epopeea de vara a fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009. Ce au aflat pana acum anchetatorii Parlamentului: de la lustra lui Oprea,

Guvernul Tudose la Oracolul din Delphi. Ce va aduce Romaniei noul executiv instalat, cu binecuvantarea presedintelui Iohannis, la palatul Victoria? Cat de bine le va fi. Nume importante de la PNL si USR au lipsit de la votul de investire pentru Guvernul Tudose. La un calcul superficial, cei 275 de parlamentari care au votat Cabinetul Tudose sunt.

Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani

Guvernul Tudose pregateste o noua taxa pentru romani. Este vorba de o taxa suplimentara pe produsele al caror consum au un impact negativ major asupra populatiei. Mai exact, este vorba de produsele cu.

Patronii IMM critica noile taxe pregatite de Guvernul Tudose: Ne creeaza dificultati mari si pun presiune pe firme

Firme noi si firme care investesc in Romania vor intampina dificultati mari ca urmare a viitoarei treceri fortate de la impozitul pe profit de 16% la impozitul pe cifra de afaceri in trepte, de 1-3%, care ar urma sa fie extinsa de Guvernul Tudose la toate societatile conform noului program de guvernare - reclama principala organizatie de patroni de intreprinderi mici si mijlocii IMM).

Petre M. Iancu: Guvernul Tudose la Oracolul din Delphi. Cat de bine le va fi cetatenilor cu acest guvern? |ANALIZA DW

Jurnalistul Petre M. Iancu analizeaza, pe site-ul Deutsche Welle, componenta noului Guvern Tudose, notand la ce ne putem astepta de la ministrii PSD si ALDE.

Nume importante de la PNL si USR au lipsit de la votul de investire pentru Guvernul Tudose |ANALIZA

O analiza atenta a chiulangiilor arata insa o situatie fundamental diferita si mai nuantata, care merita sa fie dezbatuta pe larg de opinia publica. Evident, intereseaza chiulangii din toate taberele chiulangii de la PSD fiind anti-Dragnea si foarte putini, chiulangii de la PNL si USR, care sunt foarte multi, au ajutat prin neprezentare instalarea guvernului Tudose. Poate pentru unii, USL inca traieste, iar pentru altii se aplica zicala lui Caragiale Tradare sa fie, dar sa stim si noi!.

Cristian Tudor Popescu, atac dur la Guvernul Tudose: Nici Ceausescu nu l-ar fi pus la Cultura pe managerul acela de tate

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la noul guvern, in fruntea caruia se afla premierul Mihai Tudose. Erezia comisa de domnul Dragnea si ai sai fata de Coranul programului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )