Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rebelii anunta un acord de evacuare din Alep, care urmeaza sa puna capat unei batalii de peste patru ani

Adevărul Adevărul,
Rebelii anunta un acord de evacuare din Alep, care urmeaza sa puna capat unei batalii de peste patru ani

Un acord asupra unei evacuari a civililor si insurgentilor din Alep a fost incheiat marti, au anuntat grupari rebele, dupa ce comunitatea internationala si-a exprimat indignarea fata de atrocitati comise in acest al doilea cel mai important oras din Siria, pe cale sa fie recucerit de catre regimul lui Bashar al-Assad, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune zece universitati din Europa care iti pot asigura un job dupa absolvire

In fiecare an, Quacquarelli Symonds QS), realizeaza un clasament al celor mai bune universitati din lume. Clasificarile se bazeaza pe reputatia institutiei, cadrele didactice, angajatorii si numarul de referinte pe care fiecare universitate le.

Robotelul din Lego care stie sa rezolve cubul rubic. Inventia spectaculoasa a unui bistritean creativ (FOTO)

O inventie spectaculoasa a atras atentia curiosilor, care s-au declarat incantati de creatia unui bistritean, care a folosit 1. 000 de piese Lego pentru a crea un robotel care sa poata rezolva cubul.

Un batran din Alba, care traieste intr-un azil, nu lipseste niciodata de la alegeri: Unii spun ca votul lor e putin si nu conteaza, insa apa din mica se face mare

Un varstic de 79 de ani din judetul Alba, Vasile Danila, care traieste intr-un azil de batrani, a mers sa voteze la toate alegerile. El si-a motivat decizia precizand ca o turma fara pastor nu poate pasuna.

Pompierul din Arges, care a salvat un om si l-a resuscitat pe cainele sau, l-a vizitat pe patruped la veterinar

Pompierul argesean care a resuscitat un ciine dupa un incendiu a vizitat catelul la cabinetul veterinar. Salut, prietene! Te rog sa scapi, sa o faci pentru mine. Te rog sa traiesti, i-a spus pompierul catetului.

Un milion de lire sterline a fost risipit in cateva saptamani: Cazul incredibil al unui tanar din Australian care a ajuns bogat dintr-o eroare bancara

Un tanar australian a reusit sa iroseasca in doar cateva saptamani peste 1 milion de lire sterline in urma unei erori a bancii la care detinea cardul. Banii i-au intrat in cont,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )