Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recitaluri cu vioara lui Enescu, in parcurile din Capitala

România Liberă România Liberă,
Recitaluri cu vioara lui Enescu, in parcurile din Capitala

In 27 si 28 septembrie, bucurestenii vor putea asculta recitaluri cantate cu vioara lui George Enescu, Guarneri del Gesu, in parcurile Herastrau si Cisimigiu. Initiativa face parte din turneul national Vioara lui Geroge Enescu, organizat de Radio Romania. continuă pe România Liberă

Trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fosta directoare a liceului Bolintineanu din Capitala, care a luat spaga la bacalaureat

Fosta directoare a liceului Bolintineanu din Capitala, care a luat spaga la bacalaureat anul trecut, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare si este obligata sa faca 100 de zile de munca in.

FOTO. Bucurestii Noi este primul cartier din Capitala cu toate blocurile reabilitate termic

Cartierul Bucurestii Noi este primul din Capitala cu toate blocurile reabilitate termic. Astfel, persoanele care locuiesc in cele 32 de blocuri din acest cartier se vor bucura la iarna de beneficiile reabilitarii termice: facturi mai mici la intretinere, reducerea risipei de resursa energetica si cladiri cu un aspect placut.

Vioara lui George Enescu rasuna in parcurile din Bucuresti

Pentru al treilea an consecutiv, vioara Guarneri del Gesu, cea care i-a apartinut lui George Enescu, va va pleca intr-un turneu prin tara. Celebra vioara o sa poposeasca pentru prima data in parcurile bucurestene, dupa care va face opriri prin satele Romaniei.

Bucurestii Noi este primul cartier din Capitala in care toate blocurile au fost reabilitate termic

Iarna va fi ca vara in toate blocurile din cartierul Bucurestii Noi din Sectorul 1 al Capitalei, dupa cum au anuntat reprezentantii administratiei locale. Astfel, Bucurestii Noi este primul cartier din Capitala in care toate blocurile sunt reabilitate termic.

Bucurestii Noi, primul cartier din Capitala cu toate blocurile reabilitate termic

Primaria Sectorului 1 a finalizat, gratuit pentru cetateni, lucrarile de anvelopare la toate cele 32 de blocuri din cartierul Bucurestii Noi, mentionand, ca beneficii, facturile mai mici la intretinere, reducerea risipei de resursa energetica si un aspect urbanistic mai placut al cladirilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Monitorizarea semafoarelor noi din capitala: studii de fezabilitate in valoare de 400.000 euro

Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat un contract de 1,69 milioane lei pentru studii de fezabilitate in ceea ce priveste monitorizarea mai multor intersectii si treceri de pietoni din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )