Libnet.ro
UNICEF

23:00

RECTIFICARE BUGETARA: 70 de milioane de lei ajung la MAI. Ministrul Stroe nu-si mai da DEMISIA.

România Liberă România Liberă,
RECTIFICARE BUGETARA: 70 de milioane de lei ajung la MAI. Ministrul Stroe nu-si mai da DEMISIA.

Premierul Victor Ponta sustine ca va aloca 70 de milioane de lei pentru Ministerul Afacerilor Interne. Astfel, ministrul Radu Stroe va putea, in sfarsit, sa doteze structurile din Minister. La inceputul lunii Stroe le-a spus sindicalistilor din Politie ca isi va da demisia daca la rectificarea bugetara nu va obtine bani pentru parcul auto. Banii vor fi cheltuiti si pentru finalizarea unor proiecte de acte normative privind decontarea cheltuielilor de transport pentru politistii care nu au . continuă pe România Liberă

Prima rectificare bugetara: Deficitul bugetar urca la 2,3% din PIB. Prognoza de crestere economica pentru 2013 a fost ridicata la 1,9%

Prima rectificare bugetara din acest an se bazeaza pe un PIB mai mare cu 2,6 miliarde lei, iar deficitul bugetului consolidat va creste de la 13,4 miliarde lei la 14,7 miliarde lei, prin folosirea banilor rezervati PNDI catre alte proiecte, iar plafonul de garantii va fi majorat cu 2 miliarde de lei, scrie Mediafax.

Compania Vulcan, in insolventa, are datorii de 193 milioane lei

Tabelul preliminar al creantelor Vulcan a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, compania inregistrand datorii de 193 milioane lei fata de 230 de creditori, dintre care cel mai mare este BCR, cu 78 milioane lei, urmat de ANAF, cu 46 milioane lei, si.

Finantele au atras 300 milioane lei prin obligatiuni cu scadenta de 5 ani

Ministerul Finantelor Publice a atras 300 milioane lei printr-o licitatie de vanzare de obligatiuni cu scadenta de cinci ani, exact cat si-a propus, desi cererea a fost de peste trei ori mai mare, randamentul acceptat fiind in scadere fata de cel platit in iunie pentru aceeasi maturitate, la 4,72%.

Condescu, audiat de politisti: Echipa de fotbal Pandurii a primit 1,6 milioane lei din banii ...

Liderul sindical Marin Condescu, presedinte al clubului Pandurii Targu Jiu, a fost audiat, luni, de politistii din Gorj, in legatura cu un contract de cesiune prin care echipa de fotbal a primit, in 2011, 1,6 milioane lei de la fosta SNLO. Banii erau destinati initial pentru tichetele de masa ale minerilor, potrivit Mediafax. Marin Condescu, presedintele Federatiei Nationale Mine Energie si al echipei de fotbal Pandurii Targu Jiu, a ajuns, luni, in jurul orei 9. 00, la sediul Politiei Judetene .

Amenzi de 1,48 milioane lei, aplicate de inspectori pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de 1,483 milioane lei pentru munca la negru si au identificat 310 persoane care lucrau fara forme legale, in urma controalelor efectuate in perioada 15-19 iulie, la nivel national.

Transgaz a pierdut 110,7 milioane lei cu proiectul Nabucco Vest

Transgaz Medias anunta ca va raporta in pierdere suma de 110,7 milioane lei, investita in proiectul gazoductului Nabucco Vest, dupa ce consortiul Sah Deniz II a ales, luna trecuta, alta conducta ca ruta de transport al gazelor spre Europa, respectiv Trans-Adriatic Pipeline, potrivit unui comunicat al Transgaz transmis vineri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 50 de autoturisme cu 3,3 milioane lei, fara TVA

Camera Deputatilor a lansat, luni, un proiect de achizitii publice prin care intentionaza sa cumpere 50 de autoturisme cu o valoare de 3,3 milioane de lei, fara TVA, potrivit Mediafax. Licitatia va fi una.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )