Libnet.ro
UNICEF

07:30

Recursul baietilor destepti fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa a fost amanat

Antena3 Antena3,
Recursul baietilor destepti fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa a fost amanat

UPDATE 13:40- Amanare in dosarul Hidroelectrica. Curtea de Apel va luat o decizie pe 18 octombrie. Se anunta o zi decisiva pentru Hidroelectrica. Curtea de Apel judeca astazi recursul formulat de doua firme. continuă pe Antena3

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi recursul unor baieti destepti fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa

Se anunta o zi decisiva pentru Hidroelectrica. Curtea de Apel judeca astazi recursul formulat de doua firme impotriva intrarii in insolventa a producatorului de energie. in situatia in care Curtea de Apel.

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da verdictul in cazul recursului baietilor destepti la insolventa Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi recursul unora dintre baietii destepti fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa. Recursurile impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti din 20 iunie au fost depuse de companiile Alpiq RomIndustries si Alpiq RomEnergie precum si de sindicatul Hidrosind.

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da verdictul in cazul recursului baietilor destepti la insolventa Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi recursul unora dintre baietii destepti fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa, realteaza sursele de presa.

REVISTA PRESEI: LISTA baietilor destepti decuplati de la HIDROELECTRICA.

Gandul prezinta profilul baietilor destepti din energie. O parte din cei 10 baieti destepti sunt pomeniti intr-un doar investigat de procurorii DIICOT in care mai multi directori ai Hidroelectrica si fostul ministru Codrut Seres au fost trimisi in judecata pentru subminarea economiei nationale. Dosarul Hidroelectrica vorbeste exact despre contractele paguboase pentru stat dar profitabile pentru baietii destepti. Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza a declarat la Gandul .

Verdictul Hidroelectrica amanat

Curtea de Apel amana decizia in cadrul Hidroelectrica. Judecatorii vor lua o decizie la recursul baietilor destepti pe 18 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )