Libnet.ro
UNICEF

12:00

Recursul in dosarul ''Transformatorul'', judecat astazi la iCCJ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recursul in dosarul

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) judeca, astazi, recursul in dosarul Transformatorul in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Magistratii Inaltei Curti judeca luni recursul in dosarul Transformatorul

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca luni recursul in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Agerpres.

Recursul in dosarul Transformatorul, amanat din nou.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru 7 ianuarie 2014 judecarea recursului in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Agerpres. La termenul de luni al procesului, avocatii ar fi trebuit sa depuna in scris toate motivele avute in vedere la declararea recursurilor, lucru care nu s-a .

iCCJ a amanat pentru 7 ianuarie 2014 judecarea recursului in dosarul Transformatorul

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru 7 ianuarie 2014 judecarea recursului in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat.

Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu este asteptat luni la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie luni un nou termen al recursului in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )