Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale a fost adoptata de Senat

B1 B1,
Reducerea CAS cu 5 puncte procentuale a fost adoptata de Senat

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator de la 1 octombrie, informeaza B1 TV. Legea a trecut cu 96 de voturi pentru, un vot impotriva si doua . continuă pe B1

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale

Senatul si Camera Deputatilor vor dezbate saptamana viitoare reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, in urma cererii de reexaminare a legii transmisa de presedintele Traian Basescu.

Ponta: Presedintele va primi legea privind reducerea CAS revotata cel mai tarziu in 15 septembrie

Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi votat luni, in Senat, urmand ca cel mai tarziu in 15 septembrie sa ajunga la seful statului, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Eu nu.

Victor Ponta: Legea privind reducerea CAS va ajunge pe masa presedintelui Basescu in 10-15 septembrie

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Bistrita, intr-o conferinta de presa, ca legea privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator ar putea sa se intoarca pe masa presedintelui Traian Basescu la mijlocul lunii septembrie, dupa ce va fi votata de Senat si Camera Deputatilor, transmite Agerpres.

UPDATE. Reducerea CAS, adoptata de Senat. Protest al PNL cu o coroana de flori. Liberalii au acuzat decesul economiei romanesti

Legea pentru reducerea CAS a fost adoptata in Senat. Proiectul a trecut cu 96 de voturi pentru, un vot impotriva si doua abtineri.

Ponta: Ma astept ca Basescu sa atace reducerea CAS la Curtea Constitutionala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Basescu sa atace la Curtea Constitutionala reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, dupa ce proiectul de lege a fost adoptat de comisia de.

Ponta: Ma astept ca Basescu sa atace reducerea CAS la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Basescu sa atace la Curtea Constitutionala reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, dupa ce proiectul de lege a fost adoptat de comisia de.

Puterea si Opozitia si-au dat mana si au votat reducerea CAS. Ioana Petrescu: Angajatorii pot angaja mai multi angajati

Senatorii au respins cu 96 de voturi pentru, doua abtineri si un vot impotriva cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu privind reducerea CAS cu cinci puncte procentuale.

Comisia de buget-finante a respins in unanimitate cererea de reexaminare a legii pentru reducerea CAS

Comisia de buget-finante a Senatului a adoptat, luni, un raport de admitere la proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, informeaza Mediafax. Senatorii din comisie au respins in unanimitate de.

Firea: ii solicit lui Klaus Iohannis sa le ceara parlamentarilor PNL sa voteze reducerea CAS

Senatorul PSD, Gabriela Firea, ii solicita liderului PNL, Klaus Iohannis, sa le ceara parlamentarilor liberali sa voteze reducerea CAS cu cinci puncte procentuale.

Elena Udrea: Ii cer lui Klaus Iohannis si opozitiei sa nu voteze reducerea CAS/ Schimbarea legii migratiei politice, o ocazie de a muta primari mai ales la partidul lui Tariceanu

Liderul PMP Elena Udrea a solicitat luni liderului PNL Klaus Iohannis si celorlalti membri ai opozitiei sa nu voteze legea de reducere a CAS. Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )