Libnet.ro
UNICEF

20:30

Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de azi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG electrocasnice. Cele mai bune oferte de azi

Cel mai mare magazin online anunta oferte importante la mai multe categorii de produse in aceste zile. Iata cateva dintre cele mai importante reduceri eMAG la electrocasnice pentru casa ta. continuă pe Antena3

Reduceri eMAG: Oferte la smartphone-uri ieftine si bune

Reduceri eMAG si oferte gasesti la majoritatea produselor, dar astazi iti vom arata cateva promotii la smartphone-uri ieftine si bune, in cazul in care esti in cautarea unui telefon decent care sa nu te coste o avere. Daca esti in cautarea unor telefoane ieftine si bune in oferta eMAG, te ajutam noi cu cateva selectii.

Reduceri eMAG: Oferte care te ajuta sa te mentii in forma

Reduceri eMAG si oferte se gasesc si in cea de-a doua zi de Paste, cand unii deja regreta drobul, cozonacul, friptura de miel si salata de boeuf mancate in exces. Pentru ca dupa Paste vine 1 mai si apoi vine vara, e posibil sa incepi sa-ti faci griji de kilogramele in plus acumulate in timpul [].

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

Cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor

Lantele nu pot supravietui fara apa, iar udarea necorespunzatoare le afecteaza in timp sanatoatea si dezvoltarea armonioasa. Iata care sunt cele mai frecvente greseli care se fac la udarea plantelor.

Vrei sa te tunzi scurt? Iata cele mai cool tunsori pixie ale vedetelor!

Vrei sa te tunzi scurt? Tunsorile de tip pixie au revenit in moda si deja le vedem aproape pretutindeni. Daca esti hotarata sa faci aceasta schimbare de look, iata cateva din cele mai cool tunsori pixie ale vedetelor! .

Premiera mondiala. Alpinistii Zsolt Torok si Vlad Capusan vor sa deschida o noua ruta pe una dintre cele mai dificile piramide din Himalaya

Alpinistii romani Zsolt Torok si Vlad Capusan pornesc, luni seara, intr-o noua expeditie in Himalaya. De data aceasta obiectivul este deschiderea unei rute noi premiera mondiala) pe fata sud-estica a varfului Pumori 7. 161m din zona Everest, una dintre cele mai dificile si periculoase piramide himalayene.

MESAJE DE PASTE. Cele mai inspirate Mesaje de Paste si felicitari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. De Paste te provoc.

URARI DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi.

MESAJE DE PASTE. Cele mai frumoase urari pentru cei dragi

Daca nu sunteti inspirat pentru urarile de Paste pentru cei dragi, iata o serie cu cele mai frumoase urari, felicitari si sms-uri prin care sa le spuneti celor dragi. Iisus a fost un crin.

Cele mai vandute destinatii de vacanta peste hotare. Unde poti petrece un sejur elegant cu mai putin de 1.000 de euro

Grecia este in topul preferintelor romanilor, urmata de Bulgaria. Anul acesta oferte ieftine sunt si in Turcia, dar si in Spania sau Italia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )