Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reeditare de anul trecut: Astra Giurgiu - West Ham United, in play-off-ul Europa League (FOTO)

B1 B1,
Reeditare de anul trecut: Astra Giurgiu - West Ham United, in play-off-ul Europa League (FOTO)

Astra Giurgiu va juca in compania echipei engleze West Ham United in play-off-ul Europa League. Meciul va fi o reeditare a partidei de anul trecut, atunci cand cele doua s-au mai. continuă pe B1

Tragerea la sorti a playoff-ului Europa League. Astra Giurgiu pentru al doilea an cu West Ham United

Astra Giurgiu si-a aflatvineri dupa ora 14:00 adversara din faza playoff a Europa League, competitie unde a ajuns dupa eliminarea din Liga Campionilor. Campiona Romaniei intalneste pentru al doilea an consecutiv formatia engleza West Ham United pe care a eliminat-o in 2015.

Play-off cu repetitie pentru Astra Giurgiu. Echipa lui Marius Sumudica intalneste pe West Ham

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, insa campioana Romaniei mai spera sa prindagrupele UEFA Europa League. Giurgiuvenii nu vor avea nici ei o misiune.

Astra va evolua in play-offul Ligii Europa. intalneste acelasi adversar ca anul trecut

Astra Giurgiu a fost eliminata din preliminariile Ligii Campionilor si va evolua in play-offul Ligii Europa, sperand sa prinda grupele acestei competitii.

MINUT cu MINUT Liga Campionilor: Steaua-Sparta Praga 2-0 si FC Copenhaga-Astra Giurgiu 3-0

Ati urmarit live text in aceasta pagina marti seara de la 20:45 meciurile echipelor noastre in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor:Steaua-Sparta Praga si FC Copenhaga-Astra Giurgiu.

LIVE Tragerea la sorti a playoff-ului Europa League (14:00). Astra Giurgiu isi afla adversara

Astra Giurgiu isi va afla vineri dupa ora 14:00 adversara din faza playoff a Europa League, competitie unde a ajuns dupa eliminarea din Liga Campionilor.

Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a fost invinsa de FC Copenhaga cu scorul de 3-0 3-0), miercuri, pe stadionul 'Telia Parken' din.

Apartamentele s-au scumpit iar. Cu cat a crescut pretul fata de anul trecut

Pretul apartamentelor a crescut cu pana la 10% mai mult fata de anul trecut. Cea mai mare crestere de pret s-a inregistrat in Cluj-Napoca, de peste 13 procente, de la 1. 200 de euro pe metrul.

Catalanii de la Indcar au produs sasiuri de 6,7 milioane de euro anul trecut

Catalanii de la Indcar Bus Industry, care detin o fabrica in Parcul Industrial Prejmer, au produs anul trecut sasiuri pentru microbuze folosite in transportul scolar de 30,23 milioane de lei peste 6,7 milioane de euro), dublandu-si practic afacerile dupa ce in 2014 au raportat un business de 14,76 milioane de lei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )