Libnet.ro
UNICEF

01:06

Referendumul din Turcia: Definitivarea procesului de erdoganizare?

Hotnews Hotnews,
 Referendumul din Turcia: Definitivarea procesului de erdoganizare?

Politica de erdoganizare a Turciei isi desfasoara un nou episod duminica, 16 Aprilie, cand turcii sunt chemati la urne pentru a decide asupra modificarilor constitutionale propuse de Partidul Justitiei si Dezvoltarii AKP) si sustinute de Partidul Miscarii Nationaliste MHP). Referendumul nu este altceva decat ultima dintre incercarile lui Erdogan de a transforma tara intr-un sultanat, o autocratie legala in care curentul erdoganist sa nu fie deranjat de elementele nocive. continuă pe Hotnews

Poveste de antreprenor. Venit din Turcia in urma cu 23 de ani, a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA

Hamdi Ulukaya a venit din Turcia in urma cu 23 de ani si a creat cel mai bine vandut iaurt din SUA - Chobani. Acum, 70% din angajatii companiei sunt nascuti in SUA, 30% sunt imigranti si refugiati.

SUA isi muta avioanele de lupta din Turcia in Siria. Rusia, tot mai ingradita in strategia de a monopoliza gazele din Mediterana

US Air Force isi retrage avioanele de la baza din Incirlik, folosita din 2002, si le muta in Siria, imediat ce va finaliza amenajarea bazei aeriane din Tabka. Si Germania se pregateste sa-si mute avioanele militare din Turcia, trimitand un semnal pentru aliati ca aceasta tara nu mai este de incredere pentru NATO. Astfel, interesele SUA, Rusiei, Turciei si Iranului vor ramane in stare conflictuala pe termen nelimitat.

Ministrul Sanatatii din Turcia: Testele arata ca in atacul chimic din Siria a fost folosit gaz sarin

Testele confirma faptul ca la atacul chimic comis saptamana trecuta din provincia siriana Idlib a fost folosit gazul sarin, a anuntat marti ministrul turc al Sanatatii, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )