Libnet.ro
UNICEF

14:00

Regele imobiliarelor a murit cu piciorul pe Codul Rutier. Cine este Nae Nicolae.

România Liberă România Liberă,
Regele imobiliarelor a murit cu piciorul pe Codul Rutier. Cine este Nae Nicolae.

Nae Nicolae, cunoscut si ca regele imobiliarelor din Ilfov, a fost si pana in 2012 cel mai bogat consilier judetean din Ilfov. Averea sa, obtinuta mai ales din tranzactii cu terenuri, era impresionanta. Acesta detinea in cateva comune din jurul Bucurestiului 22,5 hectare de teren intravilan evaluat la peste 11 milioane de euro chiar si in conditiile crizei economice actuale. De asemenea, potrivit ultimei sale declaratii de avere, de anul trecut, in portofoliul sau se mai gaseau alte . continuă pe România Liberă

Regele imobiliarelor a murit cu piciorul pe Codul Rutier. Cine este Nae Nicole.

Nae Nicolae, cunoscut si ca regele imobiliarelor din Ilfov, a fost si pana in 2012 cel mai bogat consilier judetean din Ilfov. Averea sa, obtinuta mai ales din tranzactii cu terenuri, era impresionanta. Acesta detinea in cateva comune din jurul Bucurestiului 22,5 hectare de teren intravilan evaluat la peste 11 milioane de euro chiar si in conditiile crizei economice actuale. De asemenea, potrivit ultimei sale declaratii de avere, de anul trecut, in portofoliul sau se mai gaseau alte .

Kelly Osbourne a confirmat LOGODNA. Vezi cine este VIITORUL SOT.

Kelly Osbourne, fiica printului intunericului Ozzy, a confirmat ca s-a logodit cu prietenul sau de lunga durata Matthew Mosshart, informeaza Agerpres. Vedeta pop a facut public faptul ca prietenul sau, un patiser specializat in bucataria vegana, i-a cerut mana recent, cu prilejul unei vacante in Caraibe. Nu m-am simtit niciodata mai apropiata de o alta fiinta omeneasca. Oamenii spun ca suntem dependenti unul de celalalt, iar adevarul este ca simtim mereu nevoia sa fim impreuna, a sustinut .

Marele premiu la Loto, de 11.000.000 euro, a fost castigat. Cine este fericitul norocos

Marele premiu la Loto 6/49 si-a gasit un castigator in aceasta duminica. Marele premiu este de aproximativ 11 milioane de euro. Persoana care a ghicit toate cele sase numere este din Galati. Numerele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )