Libnet.ro
UNICEF

17:00

Regele Mihai se simte mai bine, anunta Casa Regala

România Liberă România Liberă,
Regele Mihai se simte mai bine, anunta Casa Regala

Principesa Mostenitoare Margareta a vorbit, in premiera dupa interventia chirurgicala suferita de regele Mihai, despre starea de sanatate a Majestatii Sale si momentele grele prin care a trecut familia regala in ultimele saptamani . continuă pe România Liberă

Vesti bune de la Casa Regala, despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Vesti noi de la Casa Regala. Principesa Mostenitoare Margareta a vorbit, in premiera dupa interventiachirurgicala suferita de regele Mihai, despre starea de sanatate a Majestatii Sale si.

Regele Mihai, in vizita la Hitler: Ridica tonul pana la urlet, ca un salbatic. Voia sa impresioneze cu orice pret si o lua razna

In anul 1941, Regele Mihai, insotit de mama sa, Elena, au fost in vizita la Hitler. Fuhrerul i-a lasat o impresie foarte proasta mostenitorului tronului Romaniei. Cu aceasta ocazie, Regina-mama a observat si psihopatia neamtului: aceea de a mangaia blanuri noi.

Principesa Sofia, in vizita la regele Mihai si regina Ana

Principesa Sofia se afla in Elvetia pentru a fi alaturi de regele Mihai si de regina Ana si va petrece cateva zile la resedinta privata a parintilor sai, informeaza site-ul romaniaregala. ro.

Cele mai noi informatii de la Familia Regala

Principesa Sofia se afla in Elvetia pentru a fi alaturi de regele Mihai si de regina Ana. Principesa Sofia a Romaniei se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de Majestatile Lor.

Faze Tari: Slujba de vis: te platesc cu 3.000 de dolari sa bei bere 4 luni; O femeie a cheltuit 56.000 de dolari pe operatii pentru a arata exact ca fiica ei; Un copil de 11 ani a furat o betoniera! Politistii l-au urmarit mai bine de o ora

Un rom de cetatenie romana si-a vandut copilul pentru 3. 500 de euro, 100 de sticle de alcool, doua oi si un porc. Un rom de cetatenie romana a ajuns cunoscut. Femeia cu barba s-a facut fotomodel. E mandra pentru ca e altfel decat toata lumea! Daca, pana mai ieri, Harnaam Kaaur suferea ingrozitor din cauza excesului de par.

Luminita Macsim, Little London School: Profesorii castiga mai bine in scolile private, dar si muncesc mai mult

Invatatorii si profesorii castiga salarii mai bune in scolile private, spre deosebire de veniturile pe care le incaseaza in institutiile din sistemul national, insa si munca depusa este mai mare, spune Luminita Macsim, cofondator al scolii private.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )