Libnet.ro
UNICEF

11:30

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat pentru a impulsiona reinnoirea monarhiei

Antena3 Antena3,
Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat pentru a impulsiona reinnoirea monarhiei

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, slabit de multiple probleme cu sanatatea si a carui popularitate a fost afectata de scandaluri, va abdica si-i va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,. continuă pe Antena3

Regele Spaniei Juan Carlos a decis sa abdice

Regele Spaniei Juan Carlos renunta la tron, dupa o domnie de aproape 40 de ani, in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Seful guvernului de la Madrid a precizat ca regele are probleme de sanatate si ca renunta la tron din motive personale. Casa regala spaniola a pierdut sprijinul public in ultimii ani pe fondul scandalurilor si a gafelor.

ULTIMA ORA Regele Spaniei, Juan Carlos, a decis sa abdice

Regele Spaniei, Juan Carlos, renunta la tron dupa aproape 40 de ani in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Stirea se actualizeaza.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a ABDICAT

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Regele Spaniei are 75 de.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Juan Carlos, care a urcat pe.

Regele Spaniei Juan Carlos abdica

Regele Juan Carlos al Spaniei in varsta de 76 de ani va abdica dupa o domnie de 39 de ani. Tronul regatului spaniol ii va reveni printului mostenitor Felipe. Zvonurile privind o posibila abdicare din cauza problemelor de sanatate a Regelui Juan Carlos existau inca din 2013, cand alti doi monarhi europeni au cedat tronurile, mostenitorilor lor.

Regele Spaniei a abdicat

Regele Spaniei, Juan Carlos I, a abdicat astazi dupa 38 de ani si jumatate de domnie, a anuntat premierul spaniel, Mariano Rajoy, citat de BBC.

Regele Juan Carlos al Spaniei va abdica dupa o domnie de 39 de ani

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, va abdica de la tronul tarii, dupa o domnie de 39 de ani, a anuntat luni premierul Mariano Rajoy, potrivit BBC. Tronul va fi preluat de fiul sau Felipe, in.

Spania va avea un nou rege. Juan Carlos a decis sa abdice

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, a decis sa abdice, urmand ca succesiunea la tron sa fie asigurata de fiul acestuia, printul Felipe, a anuntat Mariano Rajoy, informeaza AFP.

Regele Spaniei abdica in favoarea fiului sau, printul Felipe

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, a anuntat ca va abdica pentru a-i lasa locul fiului sau, printul Felipe, a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, anunta cotidianul spaniol, El Mundo.

Regele Juan Carlos a abdicat in favoarea fiului sau, Felipe

Monarhul Juan Carlos si-a vazut scazand popularitatea sub impactul scandalurilor care au afectat familia regala in ultimii ani. Abdicarea, dupa 39 de ani, a fost pregatita inca din ianuarie, dar a fost amanata dupa alegerile europarlamentare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )