Libnet.ro
UNICEF

11:30

Regimul sirian sustine ca nu a utilizat niciodata arme chimice

Antena3 Antena3,
Regimul sirian sustine ca nu a utilizat niciodata arme chimice

Ministrul sirian al informatiilor, Omran al-Zohbi, a declarat sambata ca regimul sau nu a utilizat niciodata arme chimice, respingand astfel acuzatiile opozitiei. Noi nu am utilizat niciodata arme chimice. continuă pe Antena3

Franta si Marea Britanie acuza regimul sirian ca a comis un ATAC CHIMIC. Pentagonul pregateste o INTERVENTIE MILITARA

Toate informatiile arata ca regimul sirian a comis un atac cu arme chimice, zilele trecute, la Damasc, afirma ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, aflat in vizita in Cisiordania. Toate informatiile de.

Arme chimice in Siria: Obama si-a convocat echipa de securitate

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre modul in care se va reactiona la acuzatiile privind comiterea unui atac cu arme chimice de catre guvernul sirian saptamana aceasta, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de AFP.

Opozitia siriana sustine ca 1.300 de persoane au murit in atacul cu arme chimice din Damasc

Opozitia siriana sustine ca sunt peste 1. 300 de morti in presupusul atac cu arme chimice comis miercuri la periferia Damascului. Cifra este vehiculata pe contul oficial de Twitter al opozitiei, potrivit.

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

intalnire cu usile inchise la ONU dupa ce s-a aflat teribila veste: Au folosit arme chimice

Un nou masacru comis in Siria a pus pe jar lumea diplomatica din intreaga lume. Peste o mie de oameni si-au pierdut viata intr-o singura zi intr-un atac cu arme chimice comis in Damasc, sustine opozitia.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Opozitia siriana: Aproximativ 650 de persoane au murit intr-un atac cu arme chimice la Damasc

Bilantul persoanelor ucise in atacul cu arme chimice produs miercuri la periferia Damascului a ajuns la 650, potrivit opozitiei siriene, relateaza AFP. Peste 650 de persoane ucise intr-un atac cu arme chimice.

Oficial ONU cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere anchetarea presupusului atac cu arme chimice

Un reprezentant al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) s-a deplasat la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU s-a deplasat la Damasc pentru a cere ANCHETAREA unui presupus atac cu arme chimice

Un reprezentant al Natiunilor Unite s-a deplasat sambata la Damasc pentru a obtine autorizatia regimului Bashar Al-Assad de anchetare a presupusului atac cu arme chimice, informeaza AFP, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )