Libnet.ro
UNICEF

00:08

Reglare de conturi intr-un liceu din Vaslui. Mai multi de tineri au intrat intr-o sala de clasa si au agresat un elev

Adevărul Adevărul,
Reglare de conturi intr-un liceu din Vaslui. Mai multi de tineri au intrat intr-o sala de clasa si au agresat un elev

Un incident deosebit de grav s-a petrecut in aceasta seara la Liceul Stefan Procopiu, din Vaslui, unde un grup de tineri din afara scolii a intrat intr-o sala de clasa si a agresat un elev de 16 ani, in prezenta celorlalti colegi. continuă pe Adevărul

Reglare de conturi intr-un liceu din Vaslui. Un grup de tineri au intrat intr-o sala de clasa si au agresat un elev

Un incident deosebit de grav s-a petrecut in aceasta seara la Liceul Stefan Procopiu, din Vaslui, unde un grup de tineri din afara scolii au intrat intr-o sala de clasa si au agresat un elev de 16 ani, in prezenta celorlalti colegi.

Explozie intr-un imobil din Italia: Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, in urma unei explozii intr-un imobil din localitatea italiana Foggia. Deflagratia a fost produsa de o scurgere de gaze, au informat autoritatile, potrivit.

Unul din cele mai mari SECRETE ale lumii, dezvaluit intr-o zona NEASTEPTATA din ROMANIA. Ce se afla acolo

Un mare secret despre istoria Romania a fost ascuns vreme indelungata, astfel ca dupa aceste constatari, multi dintre noi vom privi cu alti ochi istoria tarii noastre. In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche.

Caz socant intr-o comuna din Iasi. O batrana a ajuns sa cantareasca 25 de kilograme, dupa ce a fost tinuta fara hrana de familia care trebuia sa o ingrijeasca

Caz socant intr-o comuna ieseana, unde o batrana de 77 ani a ajuns sa aiba 25 de kilograme. Femeia a facut greseala de a primi in casa sa o familie care ar fi trebuit sa aiba grija de ea. A ajuns in.

Harrison Ford nu a fost lasat sa intre intr-un bar din Londra deoarece nu a fost recunoscut

Harrison Ford a avut parte de un moment stanjenitor, sambata, in Londra, acolo unde a vrut sa intre intr-un bat, dar garzile de corp nu l-au recunoscut si i-au spus ca nu poate intra pentru ca sunt erau prea.

Douasprezece CADAVRE gasite intr-un lac din Rusia, in urma unui accident de elicopter

Douasprezece cadavre au fost gasite de catre scafandri rusi, in urma prabusirii, in noaptea de sambata spre duminica, a unui elicopter, la bordul caruia se aflau oficiali regionali de rang inalt, intr-un.

Douasprezece cadavre gasite intr-un lac din Rusia, dupa prabusirea unui elicopter

Douasprezece cadavre au fost gasite dupa prabusirea in noaptea de sambata spre duminica, a unui elicopter, intr-un lac, in nord-vestul Rusiei. Elicopterul, de tip Mi-8, avea la bord 18 persoane, oficiali de.

Peste 900 de persoane au murit in violentele din luna mai, in Irak

Peste 900 de persoane si-au pierdut viata in atacurile care au avut loc in Irak in luna mai, cele mai grave din ultimii sase ani, au anuntat reprezentanti ai ONU si autoritatilor de la Bagdad, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )