Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reincepe scoala: cum se vor face evaluarile anul acesta

Adevărul Adevărul,
Reincepe scoala: cum se vor face evaluarile anul acesta

Circa doua milioane si jumatate de elevi - 80% din copiii care merg la scoala - isi vor relua cursurile fata in fata din semestrul al II-lea, incepand de luni. Autoritatile au anuntat o serie de masuri care privesc modul in care elevii vor fi evaluati, dar si structura anului scolar viitor. continuă pe Adevărul

IRSOP: Aproape jumatate dintre romani vor sa puna bani de-o parte anul acesta

Aproape jumatate dintre romani 46%) vor economisi bani anul acesta, fata de 33%, anul trecut, intrucat au asteptari pesimiste, arata un sondaj realizat de IRSOP.

Cum va fi Eurovision-ul anul acesta pentru Romania

Dupa un 2020 in care Eurovision a fost anulat in contextul pandemiei, fanii concursului muzical spera ca lucrurile vor sta altfel in 2021. Iata cum va fi Eurovision-ul anul acesta pentru Romania.

Florin Citu, despre sporurile acordate bugetarilor: Anul acesta vom incepe cu o limitare si de anul viitor vom modifica legea (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, miercuri, ca a terminat analiza legata de sporurile bugetarilor, mentionand ca anul acesta se va incepe cu o limitare si de anul viitor se va modifica.

Horoscop 2021. Super veste pentru aceste 3 zodii! Nativii care au sanse mari sa devina parinti anul acesta

Astrele vin cu vesti noi pentru cateva din cele 12 semne ale horoscopului. Care sunt nativii norocosi care au sanse foarte mari sa devina parinti chiar anul acesta? Unii au asteptat mult aceasta etapa din viata lor. Horoscop 2021. 3 dintre zodii au sanse mari sa devina parinti anul acesta Specialistii in astrologie si numerologie .

FLORIN CITU: Anul acesta reparam ce au distrus socialistii

Premierul Florin Citu afirma ca, anul acesta, Guvernul va repara ce au distrus socialistii si va pune economia Romaniei pe o directie de crestere sustenabila.

Ministrul Educatiei: Elevii care fac scoala online vor fi evaluati tot online

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a explicat ca elevii care au facut cursurile in sistem digital vor fi evaluati in acelasi sistem, dar cei care au de sustinut in vara examene nationale le vor sustine cu prezenta fizica la scoala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )