Libnet.ro
UNICEF

08:00

Relatia dintre Donald Trump si Emmanuel Macron pare tot mai rece. Ce il deranjeaza pe liderul SUA si cum a reactionat presedintele Frantei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Relatia dintre Donald Trump si Emmanuel Macron pare tot mai rece. Ce il deranjeaza pe liderul SUA si cum a reactionat presedintele Frantei VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost primit sambata dimineata la Palatul Elysee de catre omologul sau francez, Emmanuel Macron, cu care a avut, cel putin pana acum, o relatie buna. insa, de data aceasta, starea de buna dispozitie afisata de cei doi la intalnirile precedente a fost inlocuita de zambete mai degraba protocolare, comenteaza presa internationala. continuă pe Adevărul

Ziua Armistitiului Macron si Merkel, mesaj de unitate: Nu trebuie cedat deloc n fata pasiunilor triste si a tentatiilor diviziunii'

Dupa disputa cu Donald Trump, Emmanuel Macron si Angela Merkel au transmis sambata un mesaj de unitate, presedintele francez afirmand, la evenimentele care marcheaza armistitiul din Primul Razboi Mondial, ca nu trebuie cedat deloc in fata pasiunilor triste, tentatiilor diviziunii.

VIDEO Ziua Armistitiului Macron si Merkel, mesaj de unitate: Nu trebuie cedat deloc n fata pasiunilor triste si a tentatiilor diviziunii'

Dupa disputa cu Donald Trump, Emmanuel Macron si Angela Merkel au transmis sambata un mesaj de unitate, presedintele francez afirmand, la evenimentele care marcheaza armistitiul din Primul Razboi Mondial, ca nu trebuie cedat deloc in fata pasiunilor triste, tentatiilor diviziunii.

Emmanuel Macron si Angela Merkel vor avea o ntlnire oficiala n data de 18 noiembrie

Presedintele francez Emmanuel Macron va face o vizita oficiala in Berlin in data de 18 noiembrie, in cadrul careia se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel pentru a discuta despre reforma zonei euro, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Cand va avea loc intalnirea dintre Vladimir Putin si Donald Trump la Paris

Vladimir Putin va avea un scurt dineu de lucru cu liderul SUA, Donald Trump, pe data de 11 noiembrie, la Paris. Summitul se va desfasura in Palatul elysee, sediul Presedintiei Frantei, a declarat.

Presedintele Consiliului European il critica dur pe seful Casei Albe, Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ca este impotriva crearii unei Europe unite si puternice. Totodata, Tusk s-a declarat ingrijorat cu privire la curentul nationalist din Europa, mai ales in perspectiva alegerilor europarlamentare programate pentru luna mai a anului viitor.

Donald Trump l contesta pe procurorul special Robert Mueller, afirmnd ca este controversat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a criticat vineri pe procurorul special Robert Mueller, care coordoneaza investigatia privind ingerintele electorale ruse, denuntand faptul ca numirea acestuia in functie nu a fost aprobata de Senatul SUA anunta Mediafax.

VIDEO Casa Alba suspenda acreditarea unui jurnalist CNN care l-a iritat pe Donald Trump

Dupa o conferinta de presa de 90 de minute a presedintelui Donald Trump, Casa Alba a anuntat miercuri ca ii retrage acreditarea reporterului CNN Jim Acosta, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

CUTREMUR in SUA! Jeff Sessions a demisionat din functia de Procuror General, la cererea lui Donald Trump

Procurorul General al SUA Jeff Sessions si-a prezentat miercuri demisia din functie, dupa ce presedintele american Donald Trump i-a cerut acest lucru si l-a criticat in repetate randuri. Scrisoarea care con.

Donald Trump, reactie dupa alegeri: Sa speram ca vom putea lucra cu totii impreuna

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat miercuri speranta ca va putea colabora cu oponentii sai politici, democratii, in urmatorul Congres, facand apel la cele doua formatiuni sa lase.

Donald Trump revendica un imens succes in alegeri. Democratii au preluat controlul in Camera Reprezentantilor

Presedintele american Donald Trump a revendicat marti seara un imens succes electoral si le-a multumit sustinatorilor sai intr-o scurta postare pe Twitter, transmite AFP. Democratii au preluat contro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )