Libnet.ro
UNICEF

11:30

Relatia socanta a unui ministru din Cabinetul Ciolos cu banii din cavouri, la Exces de putere, de la 21.30

Antena3 Antena3,
Relatia socanta a unui ministru din Cabinetul Ciolos cu banii din cavouri, la Exces de putere, de la 21.30

Mai tineti minte tablourile ascunse in pereti si averea dupa care scormonea DNA in cimitire? Ei bine, nimic nu se pierde. Totul se leaga. Relatia socanta a unui ministru tehnocrat cu banii din. continuă pe Antena3

Exces de putere: Ministru din Cabinetul Ciolos, legaturi cu primaria lui Valcov

Oana Zamfir a prezentat, vineri seara, la Exces de putere, ce legaturi exista intre un ministru din Cabinetul lui Dacian Ciolos si cavoul cu bani al lui Valcov.

Radu Banciu, dupa schimbarea celor patru ministri din cabinetul Ciolos: inca nu s-a nascut romanul care sa faca ceva pentru tara lui. Nimeni nu a adus Romaniei nici macar 25% din cat merita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre remanierea celor patru ministri care a fost anuntata de premierul Dacian Ciolos. in toate ministerele.

Multumesc tuturor celor care au pus atata pasiune si au muncit cot la cot cu mine. Un fost ministru din Guvernul Ciolos il ataca pe premier

Dacian Ciolos a demis marti patru ministri, la Transporturi, Comunicatii, la Educatie si pe Ministrul insarcinat cu Relatiile cu romanii de pretutindeni. Dan Stoenescu, pana mai azi,.

Marius Bostan, dupa ce a fost remaniat din Guvernul Ciolos, despre realizarile mandatului sau: Am initiat proiectul de lege al infrastructurii de comunicatii electronic. Este o chestiune asumata la inceput si realizata (VIDEO)

Marius Bostan, al carui nume apare pe lista ministilor remaniati din Guvernul CIolos, a sustinut marti o conferinta de presa in care a prezentat principalele realizari din mandatul sau. Printre.

Marius Bostan, dupa ce a fost remaniat din Guvernul Ciolos, despre realizarile mandatului sau: Am initiat proiectul de lege al infrastructurii de comunicatii electronice. Este o chestiune asumata la inceput si realizata (VIDEO)

Marius Bostan, al carui nume apare pe lista ministilor remaniati din Guvernul CIolos, a sustinut marti o conferinta de presa in care a prezentat principalele realizari din mandatul sau. Printre.

Proprietara unui magazin din Cluj, injunghiata de un client nervos

Proprietara unui magazin din Cluj a fost injunghiata de un client aflat in stare de ebrietate. Barbatul s-a enervat in timp ce era servit cu mezelurile pe care le ceruse, potrivit Romania.

Ion Cristoiu: La dezastrul guvernarii se adauga si dezastrul datului din gura. Ciolos putea la fel de bine sa demita tot Guvernul in frunte cu domnia sa, ca oricum nu face niciunul nimic (VIDEO)

Ion Cristoiu a sustinut pentru B1 TV ca premierul Dacian Ciolos putea la fel de bine sa demita toti ministrii si sa plece si el pentru ca oricum nimeni nu face nimic. Jurnalistul a criticat actualul Guvern, af.

Patru ministri din Guvernul Ciolos, remaniati: Ministrul Educatiei, ministrul Transporturilor, cel al Comunicatiilor si ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Pretutindeni pleaca de la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educatiei, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan.

ANALIZA. Adevaratele mize ale schimbarilor din Guvernul Ciolos

Rezolvarea problemei plagiatelor, asigurarea votului romanilor din Diaspora, reorganizarea CNANDR si noua legea a securitatii cibernetice sunt principalele mize ale remanierii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )