Libnet.ro
UNICEF

01:05

Relu Fenechiu, audiat intr-un nou dosar de coruptie

Antena3 Antena3,
Relu Fenechiu, audiat intr-un nou dosar de coruptie

Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost adus joi dimineata la sediul DNA Ploiesti din penitenciar, el aflandu-se in executarea unei pedepse in dosarul Transformatorul. Su. continuă pe Antena3

Fostul ministru Relu Fenechiu, scos din penitenciar si dus la DNA Ploiesti pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost dus, joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti pentru a fi audiat intr-un nou dosar de coruptie. in prezent, Fenechiu este incarcerat la Penitenciarul Vaslui unde executa pedeapsa de 5 ani de inchisoare cu executare primita in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, urmarit penal pentru trafic de influenta si spalare de bani

Fostul ministru al transporturilor Relu Fenechiu a fost adus joi dimineata la sediul DNA Ploiesti din penitenciar, el aflandu-se in executarea unei pedepse in dosarul Transformatorul. Su.

Relu Fenechiu, audiat la DNA Ploiesti intr-un nou dosar de coruptie (VIDEO)

Relu Fenechiu a fost adus cu catuse la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat de procurori intr-un nou dosar, informeaza B1 TV. Cel mai probabil, acesta a fost citat in calitate de suspect.

UPDATE. Relu Fenechiu, audiat la DNA Ploiesti. Un fost angajat al MJ, dus cu mandat pentru acelasi dosar

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu este audiat, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un nou dosar. Un fost angajat al MJ, dus cu mandat la DNA, pentru acelasi dosar.

Relu Fenechiu, audiat la DNA Ploiesti

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu este audiat, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un nou dosar.

Relu Fenechiu, audiat la DNA Ploiesti

Relu Fenechiu, fostul ministru al transporturilor, este audiat la DNA Ploiesti. Acesta a fost adus de la Penitenciarul Vaslui, acolo unde ispaseste pedeapsa de 5 ani de inchisoare primita in dosarul Transformatorul.

Relu Fenechiu, urmarit penal pentru trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 15:55 Fostul director in cadrul Ministerului Justitiei Ion Krech, urmarit penal pentru luare de mita Ion Krech, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Ministerului Justitiei si membru in comisia de licitatie, a fost pus sub urmarire penala pentru luare de mita in acelasi dosar in care este cercetat si Relu Fenechiu, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 13:18 Procurorii din cadrul DNA Ploiesti au dispus extinderea urmaririi penale fata de Relu Fenechiu pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, in forma continuata, si spalare de bani, fapte savarsite in perioada in care era deputat, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA.

Revista presei: A inceputul referendumul pentru BREXIT; cerintele comunitatii LGBT; Relu Fenechiu, la DNA

Referendumul pentru BREXIT, adica iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cerintele comunitatii LGBT din Romania privind recunoasterea legala a relatiilor dintre persoane de acelasi sex si audierea lui Relu Fenechiu la DNA acesta sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care [].

Relu Fenechiu, urmarit penal pentru trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 13:18 Procurorii din cadrul DNA Ploiesti au dispus extinderea urmaririi penale fata de Relu Fenechiu pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, in forma continuata, si spalare de bani, fapte savarsite in perioada in care era deputat, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )