Libnet.ro
UNICEF

08:30

Relu Fenechiu: Am cautat cea mai buna solutie pentru Transporturi. Experienta Ramonei Manescu in absorbtia fondurilor europene a contat

B1 B1,
Relu Fenechiu: Am cautat cea mai buna solutie pentru Transporturi. Experienta Ramonei Manescu in absorbtia fondurilor europene a contat

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat pentru postul B1 Tv ca Ramona Manescu este cea mai buna varianta din cadrul PNLpentru ministerul Transporturilor. Ceea ce o recomanda pe sotia primarului. continuă pe B1

Piata auto isi revine? Iulie cea mai buna luna din ultimul an

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei.

Relu Fenechiu a primit vot de incredere pentru mandatul la sefia PNL Iasi

Liderul filialei judetene Iasi a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a primit in Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Iasi, un vot de incredere pentru continuarea mandatului in functia de presedinte al organizatiei, pe care o detine din 2004.

Siria este cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale, avertizeaza Lakhdar Brahimi.

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat vineri trimisul special al Ligii Arabe si ONU, Lakhdar Brahimi, informeaza Mediafax. Astazi, Siria reprezinta, fara niciun dubiu, cea mai mare amenintare pentru pace si securitate in lume, a declarat Brahimi intr-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune al ONU si in care lanseaza un indemn .

Relu Fenechiu despre Nini Sapunaru: Poate face fata cu succes la Transporturi.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, joi, pentru Mediafax, ca Nini Sapunaru poate face fata cu succes provocarii de a prelua portofoliul Transporturilor, el aratand ca are toata aprecierea pentru colegul sau, chiar daca acesta este un personaj mai discret. Domnul Sapunaru cred ca poate face fata cu succes unei astfel de provocari preluarea portofoliului Transporturilor, n. r. In ceea ce ma priveste, eu am toata aprecierea pentru Nini Sapunaru, chiar daca el este un .

PNL Iasi, ultima reduta pentru Relu Fenechiu. Filiala judeteana l-a confirmat in functia de sef prin vot secret

Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi s-au intalnit sambata, 24 august, pentru a discuta oportunitatea continuarii mandatului de sef al filiala de catre Relu Fenechiu.

PNL Iasi isi pastreaza increderea in Relu Fenechiu.

Liderul filialei judetene Iasi a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a primit, sambata, in Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Iasi, un vot de incredere pentru continuarea mandatului in functia de presedinte al organizatiei, pe care o detine din 2004, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat al PNL Iasi, cu 97 de voturi pentru si trei impotriva, membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi i-au acordat lui Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia .

Relu Fenechiu: Toti oamenii politici au un dosar intr-un sertar

Relu Fenechiu a declarat, in exclusivitate la Antena 3, ca cele doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor nu reprezinta o surpriza, dat fiind ca s-a vorbit despre cele doua persoane in.

PNL Iasi il vrea pe Relu Fenechiu presedinte al organizatiei

Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi i-au acordat deputatului Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia de presedinte al filialei judetene, informeaza Antena 3.

PNL Iasi il vrea in continuare pe Relu Fenechiu ca presedinte al organizatiei

Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a PNL Iasi i-au acordat sambata deputatului Relu Fenechiu increderea pentru continuarea mandatului acestuia in functia de presedinte al filialei judetene. in.

Viitorul lui Bourceanu e in Italia: la Firenze sau la Torino!

Alexandru Bourceanu va pleca de la Steaua, iar cea mai buna solutie pentru clubul ros-albastru este sa-l vanda cat mai repede pentru ca risca sa-l piarda gratis!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )