Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remaniere de guvern in Siria. Presedintele Bashar al-Assad a numit sase ministri noi

Antena3 Antena3,
Remaniere de guvern in Siria. Presedintele Bashar al-Assad a numit sase ministri noi

Remaniere de Guvern in Siria, joi seara. Presedintele Bashar al-Assad a realizat o remaniere ministeriala, numind sase ministri noi, in special in domeniul economic, a anuntat agentia oficiala Sana,. continuă pe Antena3

Bashar al-Assad se declara hotarat sa elimine terorismul.

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a declarat hotarat sa eradicheze terorismul, pe care il face responsabil de conflictul care devasteaza tara din martie 2011, a anuntat agentia de presa oficiala Sana, informeaza Mediafax. Siria a salutat toate eforturile constructive si sincere de cautare a unei solutii politice la criza, a declarat Assad. Dar Damascul este, de asemenea, hotarat sa infrunte si sa elimine terorismul, a adaugat presedintele, intr-o aluzie la rebelii care lupta de doi .

Armele lui Bashar al-Assad si ale opozitiei vor fi inspectate de ONU.

Inspectori ONU insarcinati cu examinarea folosirii armelor chimice in conflictul sirian au sosit duminica la Damasc,transmite Mediafax. Peste zece inspectori au sosit intr-un hotel din capitala Siriei, scrie AFP. Ei nu au facut declaratii pentru jurnalistii prezenti. Regimul presedintelui sirian Bashar al-Assad si opozitia se acuza reciproc ca au folosit arme chimice in conflictul care dureaza de aproape doi ani si jumatate. Guvernul sirian a aprobat ca experti ONU sa vina in Siria, dupa ce .

Bashar al-Assad se declara hotarat sa elimine terorismul

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a declarat hotarat sa eradicheze terorismul, pe care il considera vinovat de conflictul care devasteaza tara din martie 2011, a anuntat agentia de presa oficiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )