Libnet.ro
UNICEF

11:30

Remi Vrignaud, Allianz-Tiriac Asigurari: Anul viitor, piata va creste cu pana la 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Remi Vrignaud, Allianz-Tiriac Asigurari: Anul viitor, piata va creste cu pana la 5%

Piata asigurarilor va creste cu 2-5% anul viitor, a declarat, ieri, Remi Vrignaud, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari. continuă pe Ziarul Bursa

Allianz-Tiriac va incheia acest an cu subscrieri in crestere si va intra pe profit

Allianz-Tiriac Asigurari va incheia acest an cu venituri in usoara crestere fata de rezultatul din 2012, cand au atins 900,2 milioane de lei, si va incheia pe profit net, dupa ce in urma cu un an pierderile au cumulat 42,7 milioane de lei.

De anul viitor, lucrarile Parlamentului vor fi transmise pe TVR News.

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a anuntat, luni, ca de anul viitor lucrarile in plen ale Senatului si Camerei vor fi preluate pe TVR News, relateaza Mediafax. Nu am cheltuit bani, pentru ca avem resurse financiare alocate in anii trecuti, avem un acord cu TVR si TVR este dispusa sa ne preia pe noi si Senatul pe TVR News, lucram astfel incat de anul viitor sa facem un lucru normal in tarile europene, a precizat Zgonea, intrebat in legatura cu proiectul privind televiziunea din .

Zgonea: Legea amnistiei, amanata pentru anul viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei va ajunge, din nou, pe masa Parlamentului, abia anul viitor.

Basescu: Am promulgat bugetul de stat pentru anul viitor

Update 17:33 Basescu: Nu se rupe USL-ul. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti Presdintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Uniunea Social-Liberala nu se va destrama, precizand ca PSD si PNL doar se sicaneaza.

Jakobsen, Saxo Bank: Anul viitor, o schimbare este mai necesara ca oricand

Anul 2014 ar putea si ar trebui sa fie anul in care mandatul pentru schimbare devine nu doar necesar, ci si implementat, considera Steen Jakobsen, economist sef al Saxo Bank.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )