Libnet.ro
UNICEF

15:30

Remus Borza, achitat in dosarul Hidroelectrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Remus Borza, achitat in dosarul Hidroelectrica

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost achitat astazi de Curtea de Apel Bucuresti CAB) intr-un dosar in care era acuzat de conflict de interese, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Remus Borza, achitat in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, achitarea lui Remus Borza in dosarul in care acesta este acuzat de conflict de interes. Decizia instantei nu este definitiva.

Fostul administrator al Hidroelectrica, Remus Borza, achitat, in dosarul in care era acuzat de conflict de interese

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, achitarea lui Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interes, relateaza Mediafax. Decizia magistratilor nu este definitiva.

Remus Borza, achitat in dosarul privind conflictul de interese de la Hidroelectrica

Remus Borza a fost achitat de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Decizia nu este insa definitiva.

Curtea de Apel Bucuresti a decis achitarea lui Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, sa-l achite pe avocatul Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Avocatul Remus Borza este acuzat de procurorii Parchetului Curtii de Apel.

Remus Borza, fostul administratorul judiciar al Hidrolectrica, achitat in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, achitarea lui Remus Borza in dosarul in care este acuzat de conflict de interes, decizia nefiind definitiva, informeaza Mediafax. Avocatul Remus Borza este acuzat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )