Libnet.ro
UNICEF

06:00

Remus Borza a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Remus Borza a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, azi, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la un an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie: Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv, luni, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 1 an de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de inchisoare cu suspendare a fost condamnata si partenera sa Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL. Cei doi au fost trimisi in judecata in octombrie 2013 de catre procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti. HotNews. ro a relatat pe 8 ianuarie 2013, in premiera, ca administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, in care Remus Borza este partener, a angajat in numele societatii casele de avocatura Borza Asociatii si Piperea Asociatii pentru 74 de procese pe care compania le avea cu creditorii. Pentru onorarii a fost alocat un buget total de 220. 000 euro.

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul Vasile Gliga a fost condamnat, vineri, de magistratii Curtii Supreme la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Acesta si-ar fi angajat sotia la biroul sau parlamentar. Decizia nu este definitiva.

Decizie definitiva a iCCJ: Remus Borza, condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese in 34 de cazuri

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la un an de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de conflict de interese in 34 de cazuri. Tot la un an de.

Italia: Un roman s-a spanzurat intr-un penitenciar din Milano, dupa ce a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un detinut roman s-a spanzurat intr-un penitenciar de periferia orasului italian Milano, dupa ce a primit o condamnare la inchisoare pe viata pentru crima, informeaza site-ul ziarului La Repubblica. Romanul.

Remus Borza, condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat luni definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de .

Directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, condamnat cu suspendare pentru coruptie

Directorul general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Constantin Apostol, a fost condamnat definitiv, vineri, la doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare sub supraveghere intr-un dosar de .

Fostul democrat-liberal Marian Mihalache, condamnat la inchisoare pe viata, dupa ce si-a omorat fosta iubita in Dubai

Fost membru PDL si fost director SC. Eco Sid Hunedoara a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru omucidere, dupa ce si-a omorat fosta iubita intr-un hotel din Dublin, informeaza Hunedoara Libera. Fostul .

VIDEO Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, decizia e definitiva

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare cu executare, anunta Agerpres. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. In schimb, a fost majorata suma confiscata de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei in prima instanta, la 327 mii de lei.

Barbatul care a violat o jurnalista, incarcerat dupa ce a fost condamnat la 13 ani si patru luni

Barbatul care in 2013 a violat o jurnalista, in zona lacului Floreasca din Capitala, a fost incarcerat, dupa ce a fost condamnat definitiv la 13 ani si patru luni de inchisoare, acesta urmand sa execute si 1. 242 de zile dintr-o alta condamnare, tot pentru viol.

Condamnare in cazul mortii celor doi scafandri din 2010. Directorul firmei care ii angajase 3 ani de inchisoare cu suspendare

Judecatoria Constanta a anuntat luni, 16 februarie, sentinta in dosarul celor doi scafandri morti in toamna lui 2010 in timp ce faceau scufundari la epava unei nave turcesti. Directorul firmei care ii angajase a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )