Libnet.ro
UNICEF

09:30

Renault Trezor este una dintre cele mai elegante masini prezentate la Salonul Auto de la Paris

Playtech Playtech,
Renault Trezor este una dintre cele mai elegante masini prezentate la Salonul Auto de la Paris

La Salonul Auto de la Paris, Renault a prezentat modelul Trezor, unul dintre cele mai elegante vehiculecreate vreodata de producatorul francez. a Francezii de la Renault au reusit sa atraga atentia tuturor la Salonul Auto de la Paris cu modelul Trezor, un vehicul electric, autonom, care ne prezinta viziunea companiei pentru viitorul industriei auto. Trezor este []. continuă pe Playtech

Israelul se desparte de una dintre cele mai importante figuri din istoria sa: Klaus Iohannis printre participantii la funeraliile fostul presedinte Shimon Peres

Fostul presedinte si premier al Israelului, Shimon Peres, a murit miercuri la varsta de 93 de ani. Israelul se transforma vineri intr-o fortareata cu ocazia funeraliilor unuia dintre cei mai importante.

Manager Renault: Linia de productie de la Mioveni este in topul celor mai bune fabrici ale grupului. Nu avem planuri sa plecam

Linia de productie a autovehiculelor de la Mioveni functioneaza in prezent la capacitate maxima, iar fabrica romaneasca este una dintre cele mai bune din intreaga alianta Renault, a declarat joi directorul de Operatiuni pentru Europa al grupului Renault, Jean-Christophe Kugler. Acesta a mai spus ca grupul nu are de gand sa mute productia Dacia de la Mioveni in Tanger.

Cele mai nepotrivite perechi de zodii. Cu cine nu trebuie sa te cuplezi

Nepotrivirea de caracter reprezinta una dintre cele mai des intalnite motive pentru care cuplurile se despart, scrie unica. ro. Zodiile pot fi impartite in perechi perfect compatibile, dar.

Cele mai mari greseli pe care cuplurile le fac in pat si sfaturi pentru un sex mai bun

Cercetatorii au confirmat faptul ca sexul este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei relatii. Dar se poate intampla sa apara probleme pentru ca partenerii nu realizeaza greselile aparent minore pe care le fac in dormitor.

Romania vrea sa cumpere F-35, unul dintre cele mai avansate avioane de lupta din intreaga lume

Prezent la ceremonia de preluare primelor avioane F-16 second-hand, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat ca tinta Romaniei este accederea in programul F-35, cel mai performant avion multirol al mo.

9 minuni ale lumii se afla in pericol de a disparea pentru totdeauna: povestea unora dintre cele mai frumoase locuri si cum sunt distruse FOTO

Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) a publicat o lista a locurilor incluse in Patrimoniul Mondial care sunt in pericol de a disparea in viitor. Va prezentam in continuare unele dintre cele mai frumoase locuri din lume care sunt amenintate si motivele pentru care unii dintre noi s-ar putea sa nu mai avem sansa de a le vizita vreodata.

Pozitii sexuale inedite care lucreaza toti muschii corpului: Joystick, unul dintre cele mai incitante exercitii pentru barbati

Sexul si sportul merg mana in mana. Daca nu isi place sa mergi la sala, dar vrei sa faci sport, incearca 10 dintre cele mai incitante pozitii sexuale care iti lucreaza toti uschii corpul.

Pacala ne-a parasit astazi. Ce s-a ales de actorii unuia dintre cele mai iubite filme din istoria Romaniei

In 1974, un film regizat de Geo Saizescu avea sa scrie istorie in cinematografia romaneasca. Iar un actor avea sa cucereasca deplin publicul din Romania. Sebastian Papaiani, actorul disparut.

SUA: Prima dezbatere intre Donald Trump si Hillary Clinton/ Trump, temperamental si zgomotos/ Hillary, calma si superioara in multe momente/ Fara greseli majore, fara reusite importante de ambele parti

Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala, cu mult totusi sub asteptarile jurnalistilor si analistilor politici. Am avut un Donald Trump temperamental si zgomotos si o Hillary Clinton calma si care a reusit sa-si puna in dificultate adeseori oponentul. Nu s-au facut greseli mari de nicio parte, dar nici nu am avut straluciri evidente din partea celor doi. Au iesit in evidenta viziunile economice diferite, in special in privinta taxelor, a locurilor de munca, pozitii total diferite in privinta armelor de foc si a masurilor ce trebuie adoptate pentru combaterea rasismului. Trump: Planul meu de crestere a economiei SUA include reduceri extraordinare ale taxelor, care vor crea locuri de munca in numar nemaivazut de la Ronald Reagan. Clinton: Nu asa vom creste economia. Programul lui Trump este de fapt cea mai exterma versiune: de reducerile de taxe ar urma sa beneficieze cateva procente dintre americani, cei mai bogati. Trump are sensul de trump up a insela) Dezbaterea s-a incheiat. Vezi in continut desfasurarea live text.

Cum a fost prins autorul unuia dintre cele mai mari jafuri dinainte de Revolutie. Infractorul era un om cult

Unul dintre cazurile celebre ale colonelului r) Berciu se refera la un hot care a jefuit o casa de unde a furat mai multe bunuri foarte valoroase. Pentru ca hotul era un om cult, ofiterul de la acea vreme s-a folosit de o metoda mai putin obisnuita pentru a-l face sa recunoasca fapta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )