Libnet.ro
UNICEF

12:15

De ce a renuntat Anonymous la razboiul impotriva ISIS dupa masacrul din Orlando

Antena3 Antena3,
De ce a renuntat Anonymous la razboiul impotriva ISIS dupa masacrul din Orlando

Gruparea Anonymous a ales sa abandoneze lupta impotriva teroristilor ISIS. in luna noiembrie a anului trecut, prin intermediul unui material video publicat pe internet, Anonymous a promis ca se va razbuna pe. continuă pe Antena3

De ce a renuntat Anonymous la razboiul impotriva ISIS dupa masacrul din Orlando

Gruparea Anonymous a ales sa abandoneze lupta impotriva teroristilor ISIS. in luna noiembrie a anului trecut, prin intermediul unui material video publicat pe internet,Anonymous a promis ca se va razbuna pe gruparea jihadista ISISpentru atacurile din Paris. Ulterior, aceastaa demarat o operatiune de proportii impotriva StatuluiIslamic, stergand inca din primele zilemii de conturi de Twitter.

Teroristii ISIS, umiliti de hackeri pe retelele sociale

Hackeriiau atacat din nou conturile de Twitter ale celor care sustin Statul Islamic. Atacul care a avut loc in urma cu cateva zile in Statele Unitei-a determinat pe unii sa continue lupta online impotriva ISIS si a sustinatorilor sai. Si de aceasta data, principalele tinte au fost conturile celor care promoveaza extremismul pe Twitter, insa [].

Ce decizie a luat sotul Andreei Marin dupa atentatele din Turcia

Atentatele din Turcia l-au ingrijorat pe Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin, in conditiile in care parintii si familia lui locuiesc acolo. Iata ce declara fizioterapeutul vizavi de cele intamplate si daca intentioneaza sa isi cheme familia in Romania.

Marile vedete reactioneaza dupa atacul din Orlando

Marile vedete de peste Ocean au reactionat imediat, pe retelele de socializare, dupa ce au aflat de tragicul atac din Orlando, unde un tanar de origine afgana a impuscat sute de oameni intr-un club gay, omorand peste 50 de persoane. Iata ce mesaje au transmis.

Orice guvern care va veni dupa alegerile din toamna va trebui sa reduca cheltuielile

Orice guvern care va veni dupa alegerile din toamna va trebui sa reduca cheltuielile publice pentru a mentine deficitul sub 3%, a declarat, vineri, Dan Bucsa, Lead ECE economist la UniCredit Bank Londra.

Adevaratul motiv pentru care atacatorul din Orlando a comis masacrul din clubul american

S-a aflat motivul pentru care atacatorul din Orlando a comis masacrul din clubul american. De origine afgana, dar nascut la New York, acesta le-ar fi spus persoanelor care se baricadasera in toalete ca el de.

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei dupa meciul cu Elvetia (VIDEO)

Forul european de fotbal UEFAa anuntat ca adeschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei si a Ungariei, dupa ce fanii acestor echipeau aprins torte in timpul meciurilor di.

Functia Safety Check a Facebook, activata prima oara in SUA dupa atacul din Orlando

Facebook a activat duminica functia de Safety Check pentru prima data in Statele Unite, dupa ce un barbat inarmat a ucis 50 de persoane intr-un un club de noapte din Orlando, Florida. Functia a fost introdusa pentru prima data in octombrie 2014 si permite utilizatorilor retelei socialeFacebook sa confirme apropiatilor ca sunt in siguranta in [].

Banca Angliei a avertizat ca lira sterlina va suferi o scadere brusca imediat dupa iesirea din UE (VIDEO)

Avertisment al Bancii Angliei cu privire la Brexit. Banca centrala engleza a anuntat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea efecte devastatoare asupra economiei si ar duce la un colaps al lirei.

A vrut sa arate adevarata fata a musulmanilor. Gestul facut de un barbat dupa atacul din SUA

Omar Mateen, 29 de ani, fiul unor imigranti afgani nascut la New York, a deschis focul sambata seara intr-un club al comunitatii LGBT din Orlando, Florida provocand cel mai grav atac armat din.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )