Libnet.ro
UNICEF

00:08

Repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie. Restrictii rutiere in zona Parlamentului

România Liberă România Liberă,
Repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie. Restrictii rutiere in zona Parlamentului

Benzile 1 si 2 ale bulevardului Libertatii vor fi inchise intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, pe sensul Splaiul Independentei catre Piata Regina Maria. Aici va fi ridicata tribuna de la care mai-marii tarii vor urmari parada militara. Restrictia este valabila pana duminica la ora 16. continuă pe România Liberă

Repetitie generala pentru parada de 1 Decembrie. Au intrat in vigoare restrictiile rutiere. Vedeti zonele cu probleme si rutele ocolitoare

Parada de Ziua Nationala de anul acesta va avea loc in Piata Constitutiei, si nu la Arcul de Trumf asa cum ne-am obisnuit anii trecuti. La aceasta ora, militarii repeta in Piata Constitutiei. Peste 2.

Repetitia generala pentru parada de 1 Decembrie s-a terminat. Vezi restrictiile de trafic

UPDATE 16:00 - Repetitia generala pentru parada de 1 decembrie a iesit perfect! Romanii sunt asteptati de 1 decembrie in Piata Constitutiei, si nu la Arcul de Triumf ca anul trecut. Peste 2000 de militari sunt.

Ce strazi vor fi inchise pentru parada militara de 1 Decembrie. Locul de intalnire va fi Bulevardul Unirii

Pentru prima oara, parada militara organizata cu ocazia zilei nationale se va desfasura anul acesta pe Bulevardul Unirii si nu pe Kiseleff cum ne-am obisnuit. Asta inseamna ca traficul rutier va fi restictiona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )