Libnet.ro
UNICEF

01:05

Replica lui Dragnea dupa ce Ponta a anuntat ca va face politica intr-un partid nou

Antena3 Antena3,
Replica lui Dragnea dupa ce Ponta a anuntat ca va face politica intr-un partid nou

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat ironic la vestea ca Victor Ponta intentioneaza sa faca politica intr-un partid nou, din septembrie, altul decat cele aflate acum in. continuă pe Antena3

REPLICA IRONICA a lui Dragnea dupa ce Ponta a anuntat ca va face politica intr-un partid nou

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat ironic la vestea ca Victor Ponta intentioneaza sa faca politica intr-un partid nou, din septembrie, altul decat cele aflate acum in.

Dragnea, ironic dupa ce Ponta a anuntat ca se va inscrie in alt partid: De cateva zile simt o raceala, fac tratament

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat ironic joi, la Parlament, faptul ca Victor Ponta a anuntat ca din toamna se va inscrie intr-un alt partid. intrebat cum se simte, Dragnea a raspuns ca de cateva zile simte o raceala si face tratament.

Victor Ponta: Acum sunt independent, dar cu siguranta, din septembrie, voi face politica dintr-un partid nou

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta, a precizat, intr-un comentariu la o postare pe Facebook, ca din luna septembrie va face politica intr-un partid nou.

Ce lideri PSD vor fi indepartati de Dragnea dupa criza politica

Criza politica lasa urme adanci si in PSD. Surse politice spun ca dupa vacanta parlamentara sase organizatii judetene vor fi decapitate din cauza rezultatelor slabe de la alegerile din 2016 si se.

Liviu Dragnea, dupa intrevederea cu ambasadorul SUA la Bucuresti: A fost o intalnire de substanta. Hans Klemm: E important ca Guvernul sa trimita semnale corecte catre investitorii straini

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, dupa intrevederea cu Hans Klemm si Dean Thompson, ca intalnirea a fost una de substanta. La randul sau, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti a afirmat ca Romania este, in acest moment, un mediu atractiv pentru investitorii straini.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )