Libnet.ro
UNICEF

19:30

REPORTAJ Cu ce oameni si-a lansat Monica Macovei noul partid

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Cu ce oameni si-a lansat Monica Macovei noul partid

Monica Macovei si-a lansat noul proiect politic, intitulat M10, intr-o atmosfera rar intalnita in politica romaneasca: oamenii au venit de buna voie, nu adusi cu autocarele, au aplaudat doar atunci cand au simtit nevoia, nu la comanda, iar fondatorii partidului au vorbit putin si argumentat. continuă pe Adevărul

Monica Macovei si-a lansat partidul M10

Europarlamentarul Monica Macovei si-a lansat partidul pe care il va numi M10, iar sloganul propus de Macovei pentru acesta este: and Sanse pentru fiecare, privilegii pentru nimeni.

Monica Macovei isi lanseaza duminica, 1 martie, noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale. Evenimentul de lansare va avea loc la sala Grigore Preoteasa a Casei de Cultura a Studentilor, Calea Plevnei nr. 61, intre orele 13. In cadrul evenimentului de lansare vor vorbi despre clasa politica actuala si despre necesitatea aparitiei unui al treilea pol politic Monica Macovei, Adrian Papahagi si Lucian Mandruta, se arata intr-un comunicat.

Monica Macovei isi lanseaza partidul: Foarte multe ministere ar trebui sa dispara

Monica Macovei si-a lansat, duminica, partidul M10. Dupa ce a candidat ca independent la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014, Monica Macovei a promis ca va infiinta o formatiune politica in care sa se.

Monica Macovei isi lanseaza duminica noul partid politic

Europarlamentarul Monica Macovei isi va lansa duminica, 1 martie, noul partid politic, pe care il infiinteaza impreuna cu sustinatorii din campania pentru alegerile prezidentiale.

Monica Macovei la lansarea partidului M10: Avem in fata un tsunami de coruptie. Vrem sa il distrugem

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, duminica, partidul M10 si a sustinut, in fata simpatizantilor,ca noua formatiune nu are functii de oferit, nici sacose cu bani sau contracte de dat, ci isi propune sa lupte cu un tsunami de coruptie si hotie.

Monica Macovei, atac dur la adresa politicienilor care raspund obraznic pe tema coruptiei

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca politicienii romani nu trebuie sa ia in deradere problema coruptiei si sa raspunda obraznic europenilor, in contextul aderarii Romaniei la Spatiul Schengen. Macovei.

Monica Macovei cere demisia lui Varujan Vosganian din Senat: A ramas cu imunitate, nu poate fi cercetat. Demisia din partid nu inseamna nimic

Europarlamentarul Monica Macovei cere demisia senatorului Varujan Vosganian din Senat pentru a putea fi cercetat. Totodata macovei sustine ca reactia PNL in cazul Vosganian a fost tardiva si moale, informeaza.

Monica Macovei, dupa asasinarea liderului opozitiei din Rusia: Este inca o dovada ca Putin e o amenintare la adresa pacii si stabilitatii in Europa

Asasinarea liderului opozitiei din Rusia este inca o dovada ca Putin e o amenintare la adresa pacii si stabilitatii in Europa, considera europarlamentarul Monica Macovei, intr-o postare pe site-ul de socializare Facebook. Reactia Monicai Macovei apare dupa ce Boris Nemtov, opozantul lui Vladimir Putin, a fost impuscat mortal in apropierea Kremlinului.

Monica Macovei: Tariceanu mi-a cerut, cand era premier, sa gasesc o cale prin care sa fie informat de anchetele DNA

Monica Macovei a povestit, duminica seara, invitata la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, inceputurile Directiei Nationale Anticoruptie. in acest context, europarlamentarul a declarat ca atunci.

Monica Macovei: Foarte mult din aparatul bugetar trebuie sa dispara

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, duminica, cu ocazia lansarii, in fata simpatizantilor, a partidului M10, ca noua formatiune nu are functii de oferit, nici sacose cu bani sau contracte de dat, ci isi propune sa lupte cu un tsunami de coruptie si hotie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )