Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reportajul trucat Sky News, faza pe catuse

Adevărul Adevărul,
Reportajul trucat Sky News, faza pe catuse

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay, autorul reportajului despre traficul de arme din Romania, va raspunde intrebarilor procurorilor romani care, cel mai probabil, il vor acuza de comunicare de stiri false, daca prin aceasta se pune in pericol securitatea nationala, dar si de constituire a unui grup infractional. Cei trei romani care l-au ajutat pe jurnalist sa realizeze reportajul trucat au ajuns deja dupa gratii pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Ramsay, lasa prostiile. Armele alea sunt de rahat. Adrian Nastase, REACTIE DURA dupa reportajul celor de la Sky News

Adrian Nastase a rectionat dur pe blogul personal cu privire la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News. Nastase a spus ca acele arme sunt banale, pentru vanatoare si pot fi gasite la toate mag.

Scandalul provocat de reportajul Sky News a ajuns in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul jurnalistului Sky News Stuart Ramsay a facut turul presei internationale. Publicatiile din strainatate au scris, pe larg, despre acuzatiile formulate de autoritatile de la Bucuresti, potrivit carora ancheta a fost o facatura.

Romanii fac HAZ DE NECAZ din orice: PARODIE dupa reportajul celor de la Sky News (VIDEO)

Ca sa faca haz de necaz, cativa romani s-au gandit sa faca o parodie dupa binecunoscutul reportaj realizat de jurnalistii de la Sky News, cu traficantii romani. Parodia.

FOTO + VIDEO. Controversa privind echipa Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania, in atentia presei internationale

Scandalul provocat de reportajul realizat de jurnalistii britanici de la Sky News, privind presupusul trafic cu arme din Romania, a ajuns in atentia presei internationale. Astfel, publicatii precum The Independent si The Guardian au scris despre acuzatiile formulate atat de autoritatile de la Bucuresti, cat si de jurnalistul britanic Stuart Ramsay.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, ARESTATI PREVENTIV

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice au fost arestati preventiv. Avocatul lor a facut recurs.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, RETINUTI

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Procurorii DIICOT i-au retinut pe romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice.

Reportajul trucat al Sky News despre traficul ilegal de arme din Romania: Ambasadorul Marii Britanii sustine ca Executivul britanic nu poate comenta activitatea jurnalistilor de la un post detinut de o entitate privata (VIDEO)

La aproape o saptamana de la difuzarea controversatului reportaj despre traficul ilegal de arme care a dus la declansarea unei anchete DIICOT, apare si prima reactie oficiala a Ambasadei Marii Britanii.

Romanul care a jucat rolul traficantului de arme in reportajul Sky News a fost RETINUT. Cel mai probabil, vor fi retinuti si ceilalti doi inculpati. Ancheta DIICOT ar putea fi extinsa asupra jurnalistilor britanici

Procurorii DIICOT l-au retinut pe unul dintre actorii care au jucat in reportajul Sky News, Attila Szabo Pantics. Ceilalti doi sunt inca in ancheta si risca retinerea. Investigatiile s-ar putea extinde prin comisie rogatorie, jurnalistul britanic Stuart Ramsay riscand inculparea - surse .

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )