Libnet.ro
UNICEF

18:00

Republica Moldova: Banca de Economii a revenit in proprietatea statului

B1 B1,
Republica Moldova: Banca de Economii a revenit in proprietatea statului

Banca de Economii din Republica Moldova a revenit in proprietatea statului, potrivit unei decizii luate joi de Curtea Suprema de Justitie, informeaza agora. md. Banca de Economii si Banca Sociala functioneaza in. continuă pe B1

Republica Moldova: Banca de Economiii a revenit in proprietatea statului, in urma unei decizii a Curtii Supreme de la Chisinau

Guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Moldova, Dorin Dragutanu, a anuntat luni ca Banca de Economii a revenit in proprietatea statului in urma unei decizii a Curtii Supreme de Justitie pronuntate joi, transmite Agora. md. Banca Nationala se afla acum in procedura de preluare a controlului de la BEM, statul detinand 56,13%.

Partidele proeuropene au castigat scrutinul din Republica Moldova - rezultate dupa numararea a 98% din voturi

Partidele proeuropene au castigat scrutinul parlamentar din Republica Moldova, conform rezultatelor anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa numararea a 98% din voturi. Potrivit Comisiei Electorale.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, urmarite cu interes de presa din Occident. Reuters: Alegerile pot incetini procesul de integrare in UE

Alegerile parlamentare din Republica Moldova sunt urmarite cu interes si in Occident. Posturile de stiri si agentiile internationale au scris despre faptul ca votantii trebuie sa faca o alegere dificila,.

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova examineaza dosarul excluderii Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova examineaza sambata dosarul excluderii Partidului Patria din cursa electorala, fara prezenta participantilor la proces, informeaza site-ul InProfunzime. md, citat de Mediafax. CSJ a anuntat ca sedinta de examinare a recursului Partidului politic Patria, declarat impotriva deciziei Curtii de Apel Chisinau, din 27 noiembrie, de a anula inregistrarea formatiunii in cursa pentru scrutinul legislativ de duminica va avea loc sambata la ora 11. Recursul se va examina fara citarea si prezenta participantilor la proces.

Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de excludere a Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a hotarat sambata sa mentina decizia Curtii de Apel din Chisinau cu privire la excluderea Partidului politic Patria din cursa pentru scrutinul legislativ de duminica, relateaza site-ul Unimedia. info.

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova mentine decizia de excludere a Partidului Patria din alegeri

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a hotarat sambata sa mentina decizia Curtii de Apel din Chisinau cu privire la excluderea Partidului politic Patria din cursa pentru scrutinul legislativ de duminica, relateaza site-ul Unimedia. info.

Banca de Economii revine in posesia statului

Banca de Economii a revenit in posesia statului, a anuntat, luni dimineata, guvernatorul Bancii Nationale, Dorin Dragutanu.

Banca de Economii revine in posesia statului. Declaratiile guvernatorului Bancii Nationale

Banca de Economii a revenit in posesia statului, a anuntat, luni dimineata, guvernatorul Bancii Nationale, Dorin Dragutanu.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Partidul Socialistilor este pe primul loc dupa rezultatele partiale

Partidul Socialistilor din Republica Moldova a obtinut 22,91% din voturi la alegerile parlamentare de duminica din Republica Moldova, la numararea a 35,07% din buletinele de vot, a anuntat Comisia Electorala Centrala, potrivit site-ului Unimedia. info.

LIVE TEXT Alegeri parlamentare in Republica Moldova: Cele trei partide pro-europene au impreuna mai multe voturi decat socialistii si comunistii, dupa numararea a 89,24% din procesele verbale

In ciuda faptului ca Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon si Partidul Comunist al lui Vladimir Voronin ocupa primul, respectiv al treilea loc dupa scrutinul parlamentar de duminica, rezultatele partiale arata ca cele trei partide pro-europene - Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat, Partidul Democrat al lui Marian Lupu si Partidul Liberal condus de Mihai Ghimpu - au impreuna mai multe voturi decat cele doua. Partidul Socialist al lui Igor Dodon are orientare pro-rusa in timp ce Partidul Comunist are orientare duala. Ora 11:39 Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat rezultatele dupa numararea a 89,24% din voturi sursa: Unimedia): PSRM - 21,34%, PLDM - 19,46%, PCRM - 17,95%, PDM -15,78%, PL - 9,36%Ora 10:26: Numaratoarea paralela a PDM, dupa trecerea in revista a 99,45% din voturi, releva urmatoarea situatie: PSRM - 20,56%, PLDM - 19,60%, PCRM - 17,56%, PDM - 15,90% si PL - 9,27%, au declarat surse pentru HotNews. ro. Numaratoarea indica faptul ca in Parlamentul de la Chisinau ar urma sa fie 54 de mandate pro-UE din 101. Este nevoie de 51 de mandate pentru votarea Guvenului. Ora 10:15: 34,74% din procesele verbale din diaspora au fost numarate, potrivit Unimedia. Rezultatele numaratorii: Partidul Liberal Democrat - 38,14%, Partidul Liberal - 22,27%, Partidul Democrat - 9,98%, Partidul Socialistilor - 6,51%, Partidul Comunistilor - 4,43%. Ora 6:20: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 87,60% din procesele verbale: Partidul Socialistilor condus de Igor Dodon - 21. 61%, Partidul Liberal Democrat condus de Vlad Filat - 19,29%, Partidul Comunist condus de Vladimir Voronin - 17,84%, Partidul Democrat condus de Marian Lupu - 15,76% din voturi, Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu - 9,38%, Partidul Comunist Reformator - 4,99% nu poate intra in Parlament cu mai putin de 6%). sursa: Publika. md). PLD Vlad Filat) a trecut pe locul doi, in fata comunistilor lui Voronin, care erau initial pe locul doi. Partidul Socialistilor, aflat pe primul loc, este cel mai anti-occidental si anti-romanesc partid din Republica Moldova. Rezultatele anuntate sunt fara voturile din diaspora. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari cele mai importante evolutii ale zilei la scrutinul din Republica Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )