Libnet.ro
UNICEF

07:30

Republica Moldova, in fata unei DECIZII care o va marca decenii

Antena3 Antena3,
Republica Moldova, in fata unei DECIZII care o va marca decenii

Turul doi al alegerilor locale se desfasoara in 457 de localitati din Republica Moldova, fiind deschise 1. 420 de birouri electorale, unde sunt asteptati la vot 1. 000 de alegatori, potrivit presedintelui. continuă pe Antena3

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanai drept viitorul Karl Schmidt

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialistii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede ca, in cazul in care va fi aleasa in functia de primar al municipiului Chisinau Zinaida Greceanii, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Alegeri locale Republica Moldova. CEC: Majoritatea candidatilor la functia de primar sunt barbati

Alegeri locale Republica Moldova. Comisia Eectorala Centrala a prezentat datele cu privire la profilul candidatilor la functia de primar pe sexe si pe varsta, dar si apartenenta politica a acestora.

Ultima zi de campanie electorala in Republica Moldova, inainte de turul al doilea al alegerilor locale, programat duminica

Duminica are loc al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Astfel, vineri este ultima zi a campaniei electorale, sambata si in ziua votului fiind interzisa orice forma de propaganda electorala.

Consilieri de nivel inalt din UE vor activa in Republica Moldova

Uniunea Europeana si-a exprimat disponibilitatea de a ajuta in continuare Republica Moldova in vederea implementarii Acordului de Asociere, utilizand programele si agentiile UE.

Europa creativa. Pirkka Tapiola spune in ce conditii Republica Moldova s-ar dezvolta mult mai bine

Republica Moldova trebuie sa se integreze in sectorul cultural si creativ al UE, astfel incat piata culturala a Republicii Moldova sa interactioneze, sa se dezvolte si sa infloreasca alaturi de piata economica europeana.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )