Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova in fata unui nou test de maturitate democratica dupa cinci ani de schimbari majore pe scena politica

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova in fata unui nou test de maturitate democratica dupa cinci ani de schimbari majore pe scena politica

Cetatenii Republicii Moldova sunt chemati, duminica, la urne sa-si aleaga noul Parlament pentru un mandat de patru ani, dupa o perioada de cinci ani marcata de schimbari politice majore si numeroase crize. continuă pe Adevărul

Alegeri Republica Moldova. Mesajul unui medic pentru studentii basarabeni: Rusul nu da nimic. Convingeti-va neamurile sa voteze vectorul european

Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara a organizat aseara un eveniment prin care ii provoaca pe tineri sa iasa duminica la vot, cu ocazia alegerilor prezidentiale, dar sa si convinga neamurile si rudele sa voteze pentru proeruropeni. Un fost student basarabean, acum medic, le-a dat studentilor exemplul personal, explicand cum i-a comvins pe cativa prorusi sa voteze calea europeana a Moldovei.

Klaus Iohannis: Republica Moldova este foarte importanta pentru Romania

Klaus Iohannis: Vizita mea aici este la invitatia lui Vlad Filat. Eu ma aflu aici pentru a oferi tot sprijinul Romaniei pentru calea europeana a Republicii Moldova. Klaus Iohannis: Romania cu siguranta are o datorie de necontestat fata de Republica Moldova: constituirea unui spatiu comun de democratie, prosperitate si stabilitate. Iar unul din obiectivele prrincipale de politica externa a Romaniei este sustinerea cu orice pret a parcursului european al R. Moldova.

Romania acorda cinci milioane de euro pentru modernizarea gradinitelor din Republica Moldova

Tara vecina va oferi un nou ajutor financiar in valoare de cinci milioane de euro pentru modernizarea si repararea gradinitelor din Republica Moldova.

inregistrarea care a aruncat in aer campania electorala din Republica Moldova, furata din telefonul unui jurnalist roman (VIDEO)

Inregistrarea audio facuta publica in Republica Moldova cu doar cateva zile inaintea alegerilor, care a dus la scoaterea partidului Patria de pe listele electorale, a fost facuta de un jurnalist roman inca de.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a intalnit azi cu presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis, in cadrul intrevederii fiind abordate mai multe subiecte referitoare la situatia din Republica Moldova din ultimii cinci ani de guvernare pro-europeana, relatia Republica Moldova si Romania si perspectivele acesteia in anii urmatori, informeaza un comunicat de presa.

Alegeri istorice in Republica Moldova. Cine cu cine se bate, care sunt mizele, ce au ales moldovenii pentru romani si unde poti vota in Romania

Cetatenii Republicii Moldova isi vor alege duminica, 30 noiembrie, noul Parlament. Un scrutin istoric, spun analistii, care se desfasoara la mai putin de jumatate de an de la semnarea Acordului de Asociere cu UE, timp in care Rusia a aplicat mai multe sanctiuni Chisinaului, iar in Ucraina conflictul armat continua. Parlamentul din Republica Moldova are 101 deputati, alesi pentru un mandat de 4 ani. Cetatenii moldoveni aflati duminica in Romania pot vota la una dintre cele 11 sectii de votare organizate aici. Vezi in articol lista sectiilor de votare din Romania si adresele acestora, regulile de votare, partidele care vor sa intre in Parlament si principalele atributii ale Legislativului.

Rusia este ingrijorata de starea democratiei in Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe al Federatiei Ruse a emis un comentariu prin care isi manifesta ingrijorarea privind procesele democratice din Republica Moldova, in contextul excluderii partidului Patria din electorala.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, prima vizita in Republica Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Venirea lui Iohannis in Republica Moldova are loc dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )