Libnet.ro
UNICEF

15:30

Republica Moldova, mesaj fara precedent pentru Rusia. Cere retragerea trupelor rusesti de pe teritoriul tarii

Antena3 Antena3,
Republica Moldova, mesaj fara precedent pentru Rusia. Cere retragerea trupelor rusesti de pe teritoriul tarii

Parlamentul Republicii Moldova cere retragerea trupelor rusesti de pe teritoriul tarii. Declaratia cu privire la retragerea trupelor ruse a fost adoptata cu votul a 61 de deputati. Initiativa a fost. continuă pe Antena3

O tanara din Republica Moldova, care a absolvit liceul cu nota 10, a refuzat premiul oferit de Igor Dodon. Nu ma face sa ma simt speciala in niciun fel

O suta dintre cei mai buni elevi absolventi de liceu din Republica Moldova au fost rasplatiti pentru eforturile lor cu Diploma de Onoare a presedintelui Igor Dodon. Cei mai multi au luat parte la evenimentul care.

Chisinaul interzice unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe ii sugereaza delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Este o amenintare constanta a securitatii si stabilitatii regionale si europene

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Chisinaul INTERZICE unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe din Republica Moldova a transmis delegatiei ruse din care face parte si vicepremierul Dmitrii Rogozin sa-si anuleze venirea in Moldova, potrivit Deschide. md. Acestia urmau sa ia.

Premierul Romaniei a discutat cu Donald Tusk despre Republica Moldova: Ne continuam rolul de cel mai implicat stat in atragerea Moldovei pe calea UE

Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, in contextul in care va face o vizita vineri in statul vecin, si i-a transmis liderului europena ca Romania isi continua rolul de cel mai implicat stat membru in atragerea Moldovei pe calea europeana, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale.

Situatie fara precedent in lumea tehnologiei. Un robot s-a sinucis (FOTO)

Situatie fara precedent in lumea tehnologiei. Un robot s-a sinucis. De-a lungul timpului s-a tot vorbit de roboti care sa ia din atributiile oamenilor in anumite activitati. Acest lucru a avut.

Ucraina si Republica Moldova au deschis punctul de frontiera comun de la Cuciurgan, care va reduce importanta economica a Transnistriei. Cum raspund autoritatile de la Tiraspol

Ucraina si Republica Moldova au deschis oficial punctul de trecere a frontierei Cuciurgan - Pervomaisc, in prezenta presedintelui Ucrainei, Petro Porosenko si a premierului Republicii Moldova, Pavel Filip.

Iulian Chifu: Republica Moldova antiromaneasca, dar cu pretentii europene. Romania imprumuta Chisinaul, dar primeste insulte

Nota de plata a actiunilor de buna credinta si sprijin ale Romaniei fata de Republica Moldova incep sa se acumuleze, pe principiul nici o fapta buna nu va ramane nepedepsita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )