Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova: Partidele proeuropene au castigat cele mai multe primarii la alegerile locale

Partidele proeuropene din Republica Moldova au castigat cele mai multe primarii, inclusiv pe cea din Chisinau, la cel de-al doilea tur al alegerilor locale, desfasurat duminica si considerat un test, daca fosta republica sovietica se va apropia de UE sau va opta pentru relatiile cu Rusia. continuă pe România Liberă

Partidul Democrat a castigat cele mai multe primarii din tara

Candidatii Partidului Democrat au castigat turul doi al alegerilor locale in 140 de localitati ale tarii, conform rezultatelor preliminare. Astfel, in urma celor doua scrutine electorale, democratii vor conduce in total 287 de primarii din tara.

Rezultatele alegerilor locale din Republica Moldova. Culoarea politica a celor mai mari primarii din tara

Al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova a fost castigat in majoritatea oraselor de candidatii partidelor de stanga. Orasele Calarasi, Causeni, Edinet, Hincesti, Leova, Rezina, Singerei, Criuleni, Nisporeni, Cimislia, Soroca si Ungheni vor fi conduse de primari din partea PD, PL si PLDM.

Europa creativa. Pirkka Tapiola spune in ce conditii Republica Moldova s-ar dezvolta mult mai bine

Republica Moldova trebuie sa se integreze in sectorul cultural si creativ al UE, astfel incat piata culturala a Republicii Moldova sa interactioneze, sa se dezvolte si sa infloreasca alaturi de piata economica europeana.

Republica Moldova isi pastreaza optiunea proeuropeana. Pantecele moale al Europei

A fost amanat dezastrul electoral din Republica Moldova, anuntat de unii cu bucurie rautacioasa, de altii cu rautate febrila. Partidele proeuropene au mai primit o sansa, in ciuda esecurilor majore inregistrate dupa ultimii ani de guvernare.

Alegeri locale Republica Moldova. Igor Dodon o vede pe Zinaida Greceanai drept viitorul Karl Schmidt

Alegeri locale Republica Moldova. Liderul Partidului Socialistii din Republica Moldova, Igor Dodon, crede ca, in cazul in care va fi aleasa in functia de primar al municipiului Chisinau Zinaida Greceanii, va fi asemenea lui Karl Schmidt, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Batalie stransa pentru Chisinau: Chirtoaca conduce in fata lui Greceanii LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Votul din Republica Moldova, administrativ in tara, geopolitic la Chisinau

Votul din Republica Moldova a fost unul proeuropean. Cel putin acest lucru rezulta din rezultatele alegerilor locale generale care au avut loc atat pe 14 iunie, cat si pe 28 iunie, cand s-a desfasurat al doilea tur de scrutin.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Cine este Dorin Chirtoaca, castigatorul fotoliului de primar al Chisinaului

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Dorin Chirtoaca a fost ales, in turul doi al alegerilor locale, desfasurat in data de 28 iunie, primar al Chisinaului. Adevarul Moldova va spune cine este cel care va conduce Chisinaul in urmatorii patru ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )