Libnet.ro
UNICEF

06:00

Republica Moldova pierde peste 50 milioane de lei pentru instruirea medicilor

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova pierde peste 50 milioane de lei pentru instruirea medicilor

Principala problema a sectorului sanatatii in R. Moldova este insuficienta cadrelor medicale. in ultimele doua decade, mai mult de 40% din lucratorii medicali au parasit sistemul sanatatii, dintre care o mare parte au emigrat din tara. Datele au fost prezentate de Expert-Grup in cadrul unei sinteze a hotararilor Curtii de Conturi din primul semestru al anului 2014. continuă pe Adevărul

inca 16 milioane de lei pentru compensarea pierderilor suportate de producatorii de mere

Guvernul a redirectionat 16 milioane de lei pentru a compensa pierderile suportate de producatorii de mere timpurii, de pe urma embargoului impus de Rusia la importul pe piata ruseasca, transmite IPN.

eMAG estimeaza vanzari de 150 milioane lei de Black Friday cand va avea in oferta si 50 de autoturisme

EMAG estimeaza ca va vinde de Black Friday cu 50% mai mult decat in 2013, iar in oferta se vor gasi si 50 de autoturisme, printre marcile incluse fiind Ford si Jaguar, a spus Iulian Stanciu, seful companiei. Vinerea Neagra va fi pe 21 noiembrie, iar eMAG spune ca va avea reduceri la 450. 000 de produse, printre ele numarandu-se si noul iPhone 6. eMAG estimeaza afaceri de peste 260 milioane euro in acest an, iar ziua de 21 noiembrie ar putea sa aduca peste 10% din ea.

Republica Moldova si Rusia au prelungit contractul pentru furnizarea de gaze

Moldova a prelungit, marti, contractul pentru furnizarea de gaze din Rusia, informeaza AFP. Contractul actual, incheiat in anul 2006 si care a expirat in 2011, a fost prelungit in fiecare an in extremis. Pretul.

BCR anunta fonduri suplimentare de 138 milioane lei pentru programul Prima Casa, cat pentru 1.500 de noi credite

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut un plafon suplimentar in cadrul programului Prima Casa in valoare de 138 milioane lei, sumele putand fi folosite la achizitia oricarui tip de locuinta prin acest program, a anuntat miercuri banca.

Demolarea minelor Petrila, Paroseni si Uricani, o afacere de 50 de milioane de lei

Au fost organizate licitatiile pentru demolarea cladirilor si ecologizarea terenurilor exploatarilor miniere Petrila, Paroseni si Uricani, aflate in prezent in proces de inchidere. Valoarea totala a contractelor se ridica la 50 de milioane de lei.

MJ a lansat oficial aplicatia Portalul legislativ, investitie de 16 milioane lei

Ministerul Justitiei anunta lansarea oficiala a Portalului legislativ, o aplicatie electronica de legislatie nationala care va permite accesul gratuit al cetatenilor si al institutiilor publice si private, atat de pe teritoriul Romaniei, cat si din spatiul comunitar, la o baza de date legislativa nationala, gestionata de Ministerul Justitiei, valoarea totala a proiectului fiind de peste 16 milioane lei.

Peste 50 de migranti din Irak, Afganistan si Siria, gasiti ascunsi intr-un tir cu varza, la Bechet

Peste 50 de migranti din Irak, Afganistan si Siria au fost gasiti, marti, de politistii de frontiera, la Bechet, ascunsi intr-un tir care transporta varza din Bulgaria catre Germania, informeaza.

Alegeri prezidentiale 2014. Turism electoral in Republica Moldova: romanii din Chisinau care vor sa voteze cu Ponta pot veni gratis in Calarasi

Turismul electoral s-a mutat peste Prut. Asta reiese dintr-o fotografie facuta in Republica Moldova unui afis cu Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, care ii indemna pe cei ce au cetatenie romana sa se inscrie pentru un transport tur retur la sectia de votare Calarasi pentru a-l vota pe actualul premier al Romaniei.

VIDEO Seful PSD din Republica Moldova: Iohannis e seful unei organizatii etnice care este succesoarea unei organizatii naziste, care a sustinut politica lui Hitler. Daca votati Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, veti servi interesele antiroma

Victor Alexeev, seful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis, sustinand indirect ca acesta ar avea simpatii naziste si pozitii antiromanesti. Alexeev a spus intr-o conferinta de presa la Chisinau ca Iohannis conduce o organizatie etnica Forumul Democrat al Germanilor din Romania - n. red. ) care care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler. Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane.

Datoriile inregistrate de Oltchim au crescut cu 38,8 milioane lei fata de sfarsitul lui 2013

In primele noua luni ale anului, totalul datoriilor companiei in insolventa Oltchim au crescut cu 38. 484 lei fata de sfarsitul anului trecut, la 3,701 miliarde lei, iar compania a inregistrat profit/pierderea) neta de peste 159,2 milioane lei, in scadere cu 13. 254 lei fata de primele noua luni din 2013, potrivit unui raport emis astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )