Libnet.ro
UNICEF

11:30

De ce Republica Moldova nu poate cumpara curent la un pret mai mic

Adevărul Adevărul,
De ce Republica Moldova nu poate cumpara curent la un pret mai mic

Republica Moldova ar putea procura energie electrica mai ieftina, sustin autorii unui studiu, contrazisi insa de alti experti care spun ca acest lucru este imposibil din cauza lipsei interconexiunilor cu sistemul energetic al Romaniei si a incapacitatii de a negocia cu furnizorii din regiune. continuă pe Adevărul

De ce Republica Moldova nu poate cumpara curent electric la un pret mai mic

Republica Moldova ar putea procura energie electrica mai ieftina, sustin autorii unui studiu, contrazisi insa de alti experti care spun ca acest lucru este imposibil din cauza lipsei interconexiunilor cu sistemul energetic al Romaniei si a incapacitatii de a negocia cu furnizorii din regiune.

FOTO Trofeul festivalului George Grigoriu - un BMW de ultima generatie a fost castigat de o trupa din Republica Moldova

Un concurent care anul trecut a luat o mentiune a castigat actualul trofeu al Festivalului George Grigoriu de la Braila. Eugeniu Andriev face parte din trupa Art Band, din Republica Moldova, si, impreuna cu colegii sai, Mariana si Sergiu, a reusit sa stranga cele mai multe puncte din partea juriului si sa castige marele premiu, un mult ravnit autoturism BMW.

Liderul de la Tiraspol Evgheni Sevciuk: Cea mai buna solutie este un divort civilizat intre Transnistria si Republica Moldova

Liderul regimului de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a declarat, intr-un interviu pentru Euronews, ca semnarea Acordului de Liber Schimb intre Chisinau si Bruxelles va avea consecinte negative pentru Transnistria si, in acest context, un divort civilizat de Republica Moldova ar fi cea mai buna solutie, transmite Mediafax.

Risca Republica Moldova sa sfideze Rusia si sa semneze tratatul cu UE?

Republica Moldova risca sa fie scoasa de pe piata statelor membre CSI, ca sanctiune din partea Rusiei daca semneaza tratatul de asociere cu Uniunea Europeana, a declarat directoarea Centrului de Studii Strategice si Reforme a Republicii Moldova, Galina Shelar, citata de agentia Itar-Tass.

Cu Monica Macovei despre destinul comun cu Republica Moldova

In cadrul Scolii de Cultura si Afirmare Romaneasca a avut loc astazi o intalnire intre tinerii unionisti din Republica Moldova si Eurodeputatul roman Monica Macovei. Primii sunt cei care au dus greul campaniei de informare din timpul recensamantului din Republica Moldova, iar cea de-a doua al traseului european al celui de al doilea stat romanesc.

Republica Moldova participa in premiera mondiala cu un pavilion propriu, la World Expo Milano 2015

Republica Moldova va participa, pentru prima data, la o expozitie mondiala cu pavilion propriu, dupa ce la doua expozitii anterioare a participat in cadrul unor pavilioane comune cu alte tari.

Rusia ar putea anula regimul preferential de vize pentru Republica Moldova in cazul apropierii de UE

Rusia ar putea anula regimul preferential de vize pentru Republica Moldova in cazul semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. Seful departamentului pentru cooperea cu statele membre CSI, Alexandr.

Republica Moldova, de 20 de ani fara Desteapta-te, romane!

Astazi se implinesc 20 de ani de cand Desteapta-te, romane! nu mai este imnul national al Republicii Moldova. Printr-o hotarare a Parlamentului, pe 7 iunie 1994, acesta a fost inlocuit cu Limba Noastra pe versurile lui Alexei Mateevici si muzica lui Alexandru Cristea.

Serviciul Vamal din Republica Moldova si-a schimbat adresa juridica

Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunta ca are o noua adresa juridica, pe strada Nicolae Starostenco din municipiul Chisinau.

Camerun - Republica Moldova 1-0, in ultimul amical al leilor inaintea CM 2014

Nationala Camerunului, care va participa la Cupa Mondiala din Brazilia, a invins prima reprezentativa a Republici Moldova cu scorul de 1-0 1-0). Partida, disputata sambata, la Yaounde, a fost ultimul meci de pregatire al africanilor inaintea Cupei Mondiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )