Libnet.ro
UNICEF

23:00

Republica Moldova va receptiona primele loturi de vaccin impotriva COVID-19 incepand cu mijlocul lunii februarie

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova va receptiona primele loturi de vaccin impotriva COVID-19 incepand cu mijlocul lunii februarie

Primele loturi de vaccin impotriva COVID-19 vor ajunge in Republica Moldova la mijlocul lunii februarie. Este vorba despre 24. 570 doze de vaccin PfizerBioNTech Comirnaty) si 264. 000 doze produse de OxfordAstraZeneca. MSMPS a receptionat confirmarea livrarii vaccinurilor din partea platformei COVAX sambata, 30 ianuarie. continuă pe Adevărul

Un nou vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi lansat in Italia pana in toamna

Un nou vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi lansat in Italia pana in toamna. Italia va avea gata un vaccin anti-Covid, produs de compania farmaceutica ReiThera, incepand cu luna septembrie, anunta Agentia It.

MAE: Romania sprijina Republica Moldova in demararea campaniei de vaccinare

Romania sprinija Republica Moldova in vederea demararii campaniei de vaccinare, anunta Ministerul Afacerilor Externe prin intermediul unui comunicat.

MAE: Romania sprijina Republica Moldova in demararea procesului de vaccinare

Romania sprinija Republica Moldova in privinta demararii campaniei de vaccinare, potrivit unui comunicat alMinisterului Afacerilor Externe. O delegatie a Romaniei, condusa de ambasadorul.

Un judecator al Curtii Constitutionale din Republica Moldova a murit la 52 de ani. Eduard Ababei era in concediu medical de peste patru luni

Eduard Ababei, judecator al Curtii Constitutionale din Republica Moldova, a decedat la varsta de 52 de ani. El nu fuseseprezent la ultimele sedinte ale institutiei, in conditiile in care se afla in.

Romania sprijina Republica Moldova in lansarea procesului de vaccinare

O delegatie a Romaniei a purtat, la Chisinau, discutii pregatitoare cu autoritatile responsabile ale Republicii Moldova pentru implementarea unei parti a pachetului de asistenta oferit de Romania cetatenilor Republicii Moldova, anuntat de presedintele roman, Klaus Iohannis, la Chisinau pe 29 decembrie, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )