Libnet.ro
UNICEF

18:00

Republica Moldova s-a alaturat sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana fostilor oficiali ucraineni

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova s-a alaturat sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana fostilor oficiali ucraineni

Republica Moldova s-a alaturat deciziei Uniunii Europene de a impune sanctiuni unui numar de 18 fosti demnitari din Ucraina, printre care si ex-presedintele Victor Ianukovici. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, la Atena: Romania are obligatia de a sprijini Republica Moldova in procesul de integrare europeana

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, la Atena, ca Romania are obligatia de a sprijini Republica MOldova in procesul de aderare la Uniunea Europeana. Exista sprijin total din partea Greciei pentru ca.

Presedintele Comisiei de Afaceri Externe a PE: Uniunea Europeana va continua sa-si aprofundeze relatiile cu Republica Moldova

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok PPE, Germania), a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca Uniunea Europeana va continua sa-si aprofundeze relatiile cu Republica Moldova si, in schimb, va inaspri sanctiunile asupra Rusiei, daca Moscova va incerca sa reaprinda conflicte. In context, europarlamentarul german a aratat ca actuala criza din Crimeea ar putea sa accelereze diversificarea surselor de energie ale Germaniei, in vederea diminuarii ponderii importurilor de gaze rusesti.

Ce se intampla cu REPUBLICA MOLDOVA, dupa anexarea Crimeei. PERICOLUL este acut

Europarlametarul Monica Macovei considera ca singura solutie pentru ca Republica Moldova sa nu piarda Transnistria in favoarea Rusiei este ca aceasta sa semneze cat mai urgent Acordul de Asociere cu Uniunea.

John McCain: Rusia probabil va viza Republica Moldova. Reactia SUA si UE este incredibil de slaba

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea viza Republica Moldova si Letonia dupa anexarea regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza senatorul republican american John McCain, conform site-ului Politico. com. Moldova este tara care trebuie urmarita cu atentie, a declarat John McCain intr-o emisiune a postului Fox News. Referinta: Traian Basescu: Scenariul din Crimeea se poate repeta in Republica Moldova.

Cine sunt turcii ce vor sa intre pe piata bancara din Republica Moldova

Furnizorul de servicii financiare Euro Yat305;r305;m Menkul Degerler din Turcia a anuntat luni ca a luat decizia de a initia negocieri pentru achizitia unei banci din Republica Moldova.

O companie din Turcia vrea sa cumpere o banca din Republica Moldova

Furnizorul de servicii financiare turc Euro Yat305;r305;m Menkul Degerler a anuntat luni ca duce negocieri pentru achizitia unei banci din Republica Moldova.

Presedintele Uniunii Europene va vizita Republica Moldova

Premierul grec Antonis Samaras a anuntat, astazi, la finalul intrevederii cu premierul roman Victor Ponta ca va eni Republica Moldova pe 28 aprilie, in calitatea sa de presedinte al Uniunii Europene, pentru a arata cat de importanta este aceasta tara pentru UE.

Basecu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

VIDEO Traian Basescu: Daca Rusia ataca militar Republica Moldova, Romania nu va interveni in niciun caz

Presedintele de la Bucuresti a declarat la Adevarul Live ca Romania nu va face nimic in sens militar, daca Rusia va ocupa sau va deschide operatiuni militare in Republica Moldova.

Tudor Gheorghe isi incheie turneul in Republica Moldova: Limba romana este patria mea

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania a cantat in mai multe orase din Republica Moldova. Ieri seara, Tudor Gheorghe a incantat publicul de la Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )