Libnet.ro
UNICEF

00:07

Restaurantele ar putea fi redeschise din 1 septembrie Este posibila si redeschiderea teatrelor si a cinematografelor - Orban

Hotnews Hotnews,
 Restaurantele ar putea fi redeschise din 1 septembrie Este posibila si redeschiderea teatrelor si a cinematografelor - Orban

Restaurantele - a caror activitate a fost oprita din luna martie - ar putea fi redeschise din 1 septembrie, in anumite conditii, a declarat luni seara, la Digi 24, premierul Ludovic Orban. El a spus ca ar fi posibila si redeschiderea teatrelor si a cinematografelor. Orban, despre reluarea competitiilor sportive cu spectatori: Va fi foarte greu E greu sa controlezi galeriile. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Experiment de mare amploare in Germania, pentru a vedea daca este posibila reautorizarea concertelor

Este posibila organizarea de concerte de anvergura in ciuda Covid-19? Universitatea germana din Halle a demarat sambata un experiment la scara naturala cu 4. 000 de participanti, in incercarea de a raspunde la aceasta intrebare, scrie AFP.

LUDOVIC ORBAN: Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale

Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina aceasta hotarare, a declarat astazi presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

ORBAN: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiasi partid din septembrie 1990

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu este de acord cu traseismul politic si a cerut presei sa trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, conform Agerpres.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )